2777
2789
عنوان

روز مرد چی میخرین

117 بازدید | 29 پست

نمی‌دونم چی بخرم 

روز مرد پارسال ساعت خریدم ، ساعت نمیخوام بخرم 

تولدشم لباس خریده بودم اما الان یکم چاق تر شده ، بنظرم برم واسش پیراهن بخرم ، آخه لباس بیرونی هاش خیلی جذب شده واسش 

جدیدا هم خیلی فشار روشه، ذهنش درگیره، انگار سردرگمه

میخوام یکار کنم خوشحال هم بشه ولی نمی‌دونم چیکار 

شما می‌خواین چی بگیرین؟برنا

متون چیه

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی

پارسال بهش تبریک گفتم خیلی خوشحال شد 

امسالم دیگه نیست کلا خودش که بخوام کاری کنم (رفته از زندگیم)

تو مناسبتای دیگه براش خریدم

یه بار یه ماگ

یه بارم دستبند

امید بذر هویت ماست 💚🌱

من تو استراحتم بیرون نمیتونم برم گوشی که برا خودش خریده بودو گفتم ۱۲ میلیونشو من میدم 😁🤣( پول قرعه بود که هر ماه خودش واریز میکنه ) 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

ادکلن میخرم با کیک وگل شامم خودم درست میکنم غذای مورد علاقه همسرم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من بودم ماساژور می‌خریدم 

عاشق ماساژه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چیا داخل باکسه

یه ساعت و یه دونه ادکلن و یه دونه اسپری خوش بوکننده ،یه دستبند اسمش روش حکاکی شده ،یه دونه کرم دست ،یه کمربند چرم دو رو ،یه جاکارتی ،داخلش هم از این پوشال های رنگی گذاشتم ته جعبه رو میگم البته من از چند ماه پیش تو فکر بودم همه رو نتونستم یکدفعه بخرم همه اینارو خورد خورد خریدم چون پول نداشتم همش یکجا بخرم