2777
2789
عنوان

روز مرد چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 29 پست

من موزر و اسپیکر خریدم و ۶تومن هم دیشب به جای هدیه براش قسط وام دادم😂 

برای پدرمم ی پیراهن برای پدرشوهرمم ی زیرشلواری گرم کن میخرم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به نظرم لباس بخر چون کاربردیهبعد شام و کیک و ... تدارکات ببینکلا یه روز خاطره انگیزکه سورپرایز بشه

در این حد هم نمیتونم آخه عقدیم، بعضی اوقات خونه اونا میمونم ولی بیشتر همسرم خونه ما میاد میمونه و می‌خوابه 

خانوادم هستن نمیتونم جلوشون این کارا رو کنم 

یا مگر اینکه یه کیک کوچولو بخرم 

بذارم تو اتاق موقع خواب اومد تو خواب جشن بگیریم 

نمدونم بازم ، یک ماه دیگه ولنتاین هم هست آخه 

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لباس میتونی پیراهن، دورس، هودی، تیشرت و بافت از بینش هر کدوم رو ک بیشتر احتیاج داره بخری

یه همفکری با منم میکنید؟ شوهر من یک ماه قبل از روز زن با پس اندازش برام یه دستبند طلا خرید و کمی هم بهمون فشار اومد بابت مخارج دیگه، دو سه روز بعد از زن دو تا جوراب شلواری بافت خرید برام، یعنی همون روز چیزی نخرید

به نظرتون من برای روز مرد چیکار کنم؟ چقدر خرج کنم؟

هیچیپارسال بهش تبریک گفتم خیلی خوشحال شد امسالم دیگه نیست کلا خودش که بخوام کاری کنم (رفته از زندگیم ...

امیدوارم کسی ک لایقته بیاد تو زندگیت عزیزم

یه ساعت و یه دونه ادکلن و یه دونه اسپری خوش بوکننده ،یه دستبند اسمش روش حکاکی شده ،یه دونه کرم دست ، ...

چه قشنگ😍

ولی مشکل اینه همسرم اصن اینا رو استفاده نمیکنه 

یه مناسبت که میشه عذابه واسم کادو چی بخرم

من میخوام برای بابام اسباب بازی بگیرم 😂از این ماشین کنترلیا بابا ها خیلی اسباب بازی دوست دارن😂😂

منم خیلی دوست دااارم😂

عزیزم لباس میتونی پیراهن، دورس، هودی، تیشرت و بافت از بینش هر کدوم رو ک بیشتر احتیاج داره بخرییه همف ...

بلاخره کادو خرید دیگه حتما که نباید همون شب مناسبته باشه

بودجه تو در چه حده؟

هودی

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اها من فکر کردم سر خونه زندگیتون هستیناره میتونیبا برین کافه خوب و دنج

آره😍

ولی خب این ماه یکم دستمون خالیه 

گفتم برای ولنتاین کادویی نخریم هیچکدوم ، یه شاخه گل بگیریم با یک کیک بریم طبیعت یه جشن کوچولو بگیریم 

بای تولدشم قصد داشتم با گروه سوپرایز هماهنگ کنم بیان تو کافه سوپرایز کنن