2777
2789
عنوان

شوهرم بهم عداب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست

ببخشید اسی یعنی شوهرت اینقدر فهمش از این حرف پایینه که متوجه منظورت نشده؟؟؟!!!

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اسی یعنی شوهرت اینقدر فهمش از این حرف پایینه که متوجه منظورت نشده؟؟؟!!!

به قول دوستمان اتفاقا فهمیده 

فقط چون توان نه شنیدن نداشته فحاشی کرده تا خودش و خالی کنه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
کاش شما ک مجردی و ۱۸ سالته تو این تاپیک ها نظر‌ندی

عزیزم من متاهلم و نظرمو گفتم اینجا جایی ک همه نظراتشون ب اشتراک میزارن 

کاش شما انقد میفهمیدی ک اینجا همه نظرات خودشون و میدن الکی رو پیام من ریپ نمیزدی 

حرفت بد نبوده، مگه تو رو نمیشناسه که این حرفو بهت زده؟ میگفتی یه جمله عامیانه گفتم منظورم این بوده غریبه که نیستی از حالم خبر نداشته باشی،ازت توقع این برخورد رو نداشتم درک شدن از سمت همسر تو شرایط جسمی نامناسب خواسته ی سختی نیست

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
به قول دوستمان اتفاقا فهمیده فقط چون توان نه شنیدن نداشته فحاشی کرده تا خودش و خالی کنه

این حرف معقول تره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حرفت بد نبوده، مگه تو رو نمیشناسه که این حرفو بهت زده؟ میگفتی یه جمله عامیانه گفتم منظورم این بوده غ ...

۱۷ساله زنشم ولی تاحالا پام چپ نزاشتم منم ازهمین سوختم که به پاس ۱۷سال وفاداری این حق من بود که بشنوم

استاتر نیاز نیست ماست مالی کنی 

اگه پیام میخونه بهش بگو من تو را خودی میدونم و انتظار درک ازت دارم ... غریبه نیستی که نفهمی و درک نکنی و ندونی

ولی بابت حرفی که بهم زدی نمیبخشمت ... 

تهمت زدی اونم به ادمی که تا حالا یک قدم اشتباه برنداشته و یک ثانیه بی وفایی نکرده و همیشه پاک زندگی کرده

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت