2777
2789
عنوان

شوهرم بهم عداب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست
چ پرو خودخواه وقتی حالت بد بوده میخواستی چی بگی اتفاقا خوب گفتی

کاش شما ک مجردی و ۱۸ سالته تو این تاپیک ها نظر‌ندی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااا چرا میگین حرفش زشت بوده 

این یه اصطلاحه،یعنی تو خودمونی هستی و باید بابت این خودی بودن بیشتر درک کنی،مگه منظورش آدم غریبه بوده،عجبا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وااااا چرا میگین حرفش زشت بوده این یه اصطلاحه،یعنی تو خودمونی هستی و باید بابت این خودی بودن بیشتر د ...

خب از نظر‌مفهومی درست میگید ولی از نظر‌ جای استفاده جمله اشتباه بوده و سوتفاهم ایجاد کرده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه همیشه بهانه نمیارم ولی خب امروز حالم خوب نبود

احتمالا حرف تو رو بد برداشت کرده اون جور رفتار کرده . بعدا که آروم بود موقعیت مناسبی بود خیلی دوستانه بهش تذکر بده که ناراحت شدی از صحبتاش 

حالا چطور میشه این سو تفاهم ازبین برد

عزیزم حرفت معنی درستی نداشته ولی شماهم بدون منظور گفتی متقاعدش کن که جهت درد دل باعزیزترین کست که همسرته این حرفوزدی ومنظوری نداشتی ومعذرت خواهی کن عزیزم انشالله که همه چی حل میشه