منظورم عذاب وجدان ،چندوقتیه حال روحیم خوب نیست رابطه میخواست منم گفتم توکه غریبه نیستی نمیبینی حالم بده شروع کرد به فحاشی که اره غریبه بود میدادی به من نمیدی ولی واقعا منظورم این نبود ،یکم ارومم کنین که حرفم زشت نبود یاشایدم بود من نفهمیدم
چ پرو خودخواه وقتی حالت بد بوده میخواستی چی بگی اتفاقا خوب گفتی
کاش شما ک مجردی و ۱۸ سالته تو این تاپیک ها نظرندی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این یه اصطلاحه،یعنی تو خودمونی هستی و باید بابت این خودی بودن بیشتر درک کنی،مگه منظورش آدم غریبه بوده،عجبا
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وااااا چرا میگین حرفش زشت بوده این یه اصطلاحه،یعنی تو خودمونی هستی و باید بابت این خودی بودن بیشتر د ...
خب از نظرمفهومی درست میگید ولی از نظر جای استفاده جمله اشتباه بوده و سوتفاهم ایجاد کرده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم حرفت معنی درستی نداشته ولی شماهم بدون منظور گفتی متقاعدش کن که جهت درد دل باعزیزترین کست که همسرته این حرفوزدی ومنظوری نداشتی ومعذرت خواهی کن عزیزم انشالله که همه چی حل میشه