2777
2789
عنوان

با صد و پنجاهگرم دیگه آخر آخرش دویصت گرم طلا میشه طلافروشی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
شوخیه ۲۰۰ گرم چیه یه دست النگو با سرویس میشه دیگه کم کم یک کیلو میخواد

آخه من یه مغازه داری دو دیدم یه مغازه ای خیلی خیلی کوچیک اجاره کرده بود بعد اولش طلاهاش خیلی کم بود 

امسال دیدم ویترینش پر شده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مغازش چقدره اجارش نمیخوام شوهرمو شریک کنم

به خیلی چیزا بستگی داره

کجا باشه

گاوصندوق داشته باشه

ویترین آسانسوری

دوربین

سیستم امنیتی

شیشه ضدگلوله

دکور

اینجور چیزا

اینا رو داشته باشه کرایه بیشتر میشه، نداشته باشه هم خودت باید یه حداقل‌هایی رو آماده کنی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پسر عمم طلافروشی داره طلا از یزد و اصفهان فکر کنم میگیره قسطی و چکی اول یه مغازه اجاره کن که خیلی زی ...

پول نقد همش ۳۰ میلیون دارم😐😂

با این توصیفاتت فکر نکنم بشه

آره به قیمت نو بفروشم

ببخشید ولی شما هیچ چیزی از طلا فروشی نمی‌دونید

سمتش نرید، یا یادبگیرند و اصولی شروع کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پول پیش هم میگیرین‌؟

پس در راه رضای خدا؟؟؟؟ 

کی آنلاین طلا میخره آخه 😐

عزیزم انگار از اینستا و قدرتش چیزی نمیدونی یه پیج طلافروش فالو کن ببین در روز چقد فروش انلاین دارن 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم