2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعله منم اینجوری بودم توی ی مجلس عزا رفتم از آشناهای دورمون بودن همه میگفتن این دختر کیه و این حرفا ...

اخی عزیزم همون موقع تو دلت ایت الکرسی بخون فوت کن به شونه چپ و راستت رفع بلا میکنه...بلا ازت دور باشه گل ❤

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
اخه چطور امکان داره یهو اینجوری بشه🥲

نمیدونم چون سالم بود نرماله نرمال خیلی اممممم شیطون بود یهو تو تولدش تشنح کرد دیگه تموم شد الان خیلی ناراحته ۴سالشه بچه ها جلوش راه میرن با دست میزنه تو سر خودش.براش دعا کن

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
نمیدونم چون سالم بود نرماله نرمال خیلی اممممم شیطون بود یهو تو تولدش تشنح کرد دیگه تموم شد الان خیلی ...

آخی عزیزم🥺💔 خدا شفاش میده عزیز :) 

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

اخی عزیزم همون موقع تو دلت ایت الکرسی بخون فوت کن به شونه چپ و راستت رفع بلا میکنه...بلا ازت دور باش ...

۱۷ سالم بود فکر کنم اصن یجوری نگاه میکردن 😐

کلا از بچگی همینجوری بودم همیشه مامانم فیروزه یا گردنبند از اینا ک سوره قرآن روش هست طلاکوب میخرید واسم گردنم مینداختم حالا اون روز شانس من از گردنم درش آوردم 

بعد از اون مادربزرگم رفت ست فیروزه طلا گرفت دعا واسه چشم زخم داد خوندن واسم روش بهم داد اون طرفی ک رفت پیشش بهش گفت نوه‌ات خیلی تو چشمه هرجا میره این تو گردنش و گوشش باشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›