2777
2789
یعنی الان حالش چطوره ؟؟ تا آخر عمر فلجه؟

خرف نمیزنه نمیشینه راه نمیره حتی نمیتونه دمر بخوابه. ولی هوشش بالاس کاردرمانی میره.ولی ازمایشاش همه سالمه هیچیش نیست

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچوقت اعتقاد نداشتم میگفتم این حرفا چیه همش چرته تا اینکه عکس طلاهامو برای یه نفر فرستادم گفت وا ...

😐😐😐😐😐😐ماشالا قدرت چشارو 

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

اره من پسرم سالم سالم بود شب تولد یکسالگیش یهو تشنح بدون تب کرد فلج مغزی شد. انقد باهوش بود انقد جلو ...

منم وقتی ازدواج کردم هرکی منو میدید پشت سرم میگفت چه شوهری کرده چقد خوشگله شانس آورده الان بدبخترازهمه شدم 

من هیچوقت اعتقاد نداشتم میگفتم این حرفا چیه همش چرته تا اینکه عکس طلاهامو برای یه نفر فرستادم گفت وا ...

بعله منم اینجوری بودم توی ی مجلس عزا رفتم از آشناهای دورمون بودن همه میگفتن این دختر کیه و این حرفا کلا هی نگام میکردن و تعریف میکردن مادربزرگم وقتی فهمید ب مامانم گفت شما برید خونه من میام عمم قبول نکرد موندیم باورت میشه یجوری نگام میکردن ک نگم مادربزرگم گفت نوه منه اومدن بغلم کردن و تعریف و تمجید شبش ک برگشتیم ب حال مرگ اوفتادم یجوری مریض شدم و حالم بد شد که بردنم بیمارستان  مادربزرگم گفت بابا من یچیزی می‌دونستم ک گفتم برید 😐😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
عزیزم خیلی متاسفم 😔ببخشید یک سوال زمان تشنج بچتون دست و پاهاش و سرش به شدت تکون مبخورد؟

نه تکون نخورد خیره شد به جلوش لبخند زده بود ۴۵دقیقه به خودش نمیمد

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی