2777
2789

اره من پسرم سالم سالم بود شب تولد یکسالگیش یهو تشنح بدون تب کرد فلج مغزی شد. انقد باهوش بود انقد جلو بود از هم سناش.البته الانم هوشش خیلی بالاس ولی سی پی شد دیگه عروسکه قشنگم

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اعتقاد دارم

چهارقل زیاد بخون 

دعای چشم زخم وان یکاد و بخون 

اسپند هرروز تا قبل از غروب دود کن 

همراه اسپند زاج و نمک هم دود کن

خرز امام جواد هم خوبه همراه داشته باشین 

خون کردن هم عالیه 

نمک سنگ هم بزار تو خونه باشه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

من هیچوقت اعتقاد نداشتم میگفتم این حرفا چیه همش چرته تا اینکه عکس طلاهامو برای یه نفر فرستادم گفت والا تو خوبی این همه طلا پس انداز کردی ببین شاید باورتون نشه ظهر گوشوارم شکست شبش دستبندم 😐

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
آره بخدا ی بار انقد اومدم از خوشی هام پیش ی نفر گفتم که داره کارام درست میشه کمتر ده روز همه چی عوض ...

هرموقع از خوشیام به یکی گفتم فرداش همه چی یهو بهم میریزه:/

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

اره من پسرم سالم سالم بود شب تولد یکسالگیش یهو تشنح بدون تب کرد فلج مغزی شد. انقد باهوش بود انقد جلو ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔

ببخشید یک سوال 

زمان تشنج بچتون دست و پاهاش و سرش به شدت تکون مبخورد؟

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
چطور میشکنی که چی بشه

خودم نمیشکونم ولی پدربزرگم بلدع

با یه زغال یا مداد روی تخم مرغ خط میکشی برا هر خطی که میکشی اسم یه نفرو میگی بعد تخم مرغ رو بین دوتا سکه میذاری میچرخونی اسم هارو میگی رو اسم هرکی شکست اون چشم کرده و بعد هرچی بوده مریضی یا بلا خوب میشه البته اگه اعتقاد داشته باشی

گاهی بیا درد و دل کنیم......

اره من پسرم سالم سالم بود شب تولد یکسالگیش یهو تشنح بدون تب کرد فلج مغزی شد. انقد باهوش بود انقد جلو ...

الهی واقعا امان از ادمای حسود😑💔💔💔

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳