2777
2789
عنوان

کی شایعه پخش شدن عکسارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممکنه هم به عنوان عکس فیک ازش استفاده کنن ولی خب تهش که معلوم میشه فیکه

ببین اگر خودت دوست داری عکستو بزاری زندگی و انتخاب خودته من نمیتونم دخالت کنم ولی من شخصا نمیخوام وارد یه سری مسائل بکنن منو از طریق همین عکس

قوی تر از دیروز💙🦋
اسم پیجش ininisite عهچهارصد و خورده ای فالوور هم داره هر چی ام ریکوئست بدی قبول نمی کنه بنظرم همگی ب ...

باید به فتا بگیم 

پیجشم بپره باز پیج میزنه خب

یه عده ادمم بی سر و پام باز گندش میکنن

بارونو دوس دارم🌱
ببین اگر خودت دوست داری عکستو بزاری زندگی و انتخاب خودته من نمیتونم دخالت کنم ولی من شخصا نمیخوام وا ...

من به شخصه دیگه عکسی توی این سایت نمیذارم

ولی میگم این جو متشنج الانم درست نیست

الکی به این ادما بال و پر ندیم 

بارونو دوس دارم🌱
اره ظاهرا شایعه که نیستاگه نگران تاپیکای شخصیتونین قبل از وجود این فردم باید به این فکر کنین که ممکن ...

برای من مسیله نیست چون فرهنگ و اصول استفاده از فضای مجازی رو میدونم من چهارده ساله اینجام اینقدر شعور دارم که نه از مسائل شخصیم اینجا چیزی بگم نه برای به به و چه چه کردن بقیه عکس بذارم و عاشق تعریف کردن دیگران باشم ....

مسائل خصوصی جاش تو یک سایت عمومی با یک سری بیمار جنسی نیست 

ایشون که این پیج رو زده یک پیج دیگه هم داشت فیلم‌های +۱۸ کاربرهای نی نی سایتی رو میذاشت با هوش مصنوعی بود نمیدونم هنوز هست یا نه ولی ممکنه عکس رو تبدیل به فیلم کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خب طرف اسکله شمام جدیش میگیرین؟تهش دو روز تو گوشیشه به چه کارش میاد

این ادمها از ترس بقیه تغذیه میکنن

نی نی سایت از لحاظ فرهنگ اجتماعی خب پیشرو نیست

و جای خوبیه که تن و بدن کاربرایی که اهل تفکر قبل عمل نیستن بلرزه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یعنی شما ادیتای هوش مصنوعیو دیدی اینقدر واقعی؟

بله متاسفانه

ولی استرس به دلت راه نده اغلب اینجوری نیستن و احتیاط کتی بد نیست یکم 

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
عزیزم شما مشکلی با پخش شدن عکست نداری خیلیا همون عکس صورتشون پخش بشه بی ابرو میشن خانواده هاشون حساس ...

خب مشکل همینه که هنوز فکر میکنین پخش شدن صورتتون بی ابرویی

نمیدونم والا

بارونو دوس دارم🌱
من به شخصه دیگه عکسی توی این سایت نمیذارمولی میگم این جو متشنج الانم درست نیستالکی به این ادما بال و ...

ببین اینجا فقط اسمش نی نی سایته.روانیایی من دیدم تو این سایت که دیگه از نی نی سایت بدم میاد اصلا.چند وقت پیش یکی که پروفایلش عکس گل بود و عدد گذاشته بود اسمشو درخواست داد.فکر کردم خانومه و قبول کردم دیدم میگه با مرده سن بالای متاهل دوست میشی فحشش دادم گفت تو عقده ای و خودشیفته ای با دخترای ۱۴ ساله دوست میشم جیکشون در نمیاد و تو فکر کردی کی هستی و اینا گفتم تو یه پات لبه گوره جمع کن خودتو و حذف دوستی زدم.اینو بهت گفتم بدونی بعضیا بیمارن اصلا واسشون مهم نیست که اینجا سایت خانوماست یا یه وقت یه بچه ی کمسن و سال هست

قوی تر از دیروز💙🦋
نه به جز اون چند وقت پیشم سر خیانتی که به جیدال کرد و رفت با فیلم بردارش مردم نسبت بهش بد بین شدن

همشون برای جذب فالووره 

یکی مث همینکه عکس پخش میکنه

مدگلم میاد پیشو میگیره اونم از این در بیاره

بارونو دوس دارم🌱