2777
2789
عنوان

کی شایعه پخش شدن عکسارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 96 پست

اصلا نی نی سایت خیلی وقته که رو هواست..هیج کی پیگیری نمیکنه کی بره کی بمونه..دیگه اصلانم برای حذف تامیک نی نی یارا نمیان

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شايعه نیستهمیشه بودهو بالاخره یه روزی یاد میگیریم مسئولیت کارامون رو بعهده بگيريم

اوپرا جون سلام خوبی عزیزم

نظرت رو احتیاج دارم میشه اگه برات مقدوره لطف کنی تایپکی که در مورد اینکه حرف مردم چقد راسته رو زدم بخونی پیام هامو نظرت رو بم بگی

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
چون خیلی ها عکس گذاشتن مسائل زندگیشون رو گفتن ممکنه شناسایی بشن شایعه هم نیست خودم عکسها رو دیدم اتف ...

اره ظاهرا شایعه که نیست

اگه نگران تاپیکای شخصیتونین قبل از وجود این فردم باید به این فکر کنین که ممکنه اشنایی توی نی نی سایت داشته باشین در این صورت اصلا نباید عکس بذارین که دیگه واضح شناسایی میشین

حالا یه ادم بیکارو مریضیم پیدا شده داره عکس میذاره

عکس چی؟

با قیافه هاتون تو خیابون راه میرین شما

بارونو دوس دارم🌱

عزیزم شما مشکلی با پخش شدن عکست نداری 

خیلیا همون عکس صورتشون پخش بشه بی ابرو میشن خانواده هاشون حساسن 

شایعه ب چیزی میگن ک واقعیت نداره 

این ادم پیجش تو اینستا هست واقعا ام داره عکسارو میزاره پس شایعه نیست 

چندسالم هست ک فعالیت میکنه برا امروز و دیروز نیست 

من تو تاپیکای قدیمی خودم یا دوستام عکسمو گذاشتم برای چندتا از دوستام

که ببینن بعد برداشتم

کنجکاوم منم هستم یانه😃

ولی پخشم بشه تهش یک شکایته 

مهم نیست:/والا

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ماجراشو دقیق نمیدونم تو یوتیوب هرکی یه چیزی میگه میگه که خودش بوده و یکی میگه نبوده از این حرفا

نه به جز اون 

چند وقت پیشم سر خیانتی که به جیدال کرد و رفت با فیلم بردارش مردم نسبت بهش بد بین شدن

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

نمیدونم ولی من شخصا عکسمو حتی رو پروفایل تلگرام یا واتساپمم نمیزارم چون یه مشت آدمه بیمار هستن که عک ...

اره ممکنه هم به عنوان عکس فیک ازش استفاده کنن ولی خب تهش که معلوم میشه فیکه

بارونو دوس دارم🌱
خب وقتی تاپیک شخصی میزنین اصن نباید عکس بذارین یه فامیلم بالاخره تو سایت به این بزرگی باشه دیگه هیچی ...

میزارن زود حذف میکنن ولی یکی اون وسط سیو می‌کنه عکس رو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب واقعا اگر اینقد میخوان سکرت باشن اصلا نباید تاپیک بزنن

بعضی تاپیکا خیلی خصوصیه خب دوست ندارن لو بره 

جذابیت نی نی سایت به ناشناس بودنشه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.