2777
2789
عنوان

کی شایعه پخش شدن عکسارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 96 پست
میزارن زود حذف میکنن ولی یکی اون وسط سیو می‌کنه عکس رو

خب امکانش هست دیگه 

نیست؟

حالا سیو کنه اصن 

من اینو دارم میگم که اگه یه درصدم ینفر فکر کنه قیافه شما به دردش میخوره باش میخواد مگه چیکار کنه

بارونو دوس دارم🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی تاپیکا خیلی خصوصیه خب دوست ندارن لو بره جذابیت نی نی سایت به ناشناس بودنشه

خب وقتی میدونه تاپیک خیلی خصوصی داره نباید عکسشم بذارم مشخصات بده 

خودتون میگین سکرت

ناشناس

خود نی نی سایتم میگه اصن عکس نذار.

بارونو دوس دارم🌱
خب مشکل همینه که هنوز فکر میکنین پخش شدن صورتتون بی ابرویینمیدونم والا

عزیزم اونا اینطور فکر نمیکنن خانواده هاشون اینطور فکر میکنن 

شما تو اون شرایط نبودی میفهمم نتونی درک کنی که چرا اینقدر حساسن ..

کاملا ام منطقیه خب وقتی همچین خانواده ای دارن نباید عکس بزارن!

گذاشتن دیگه ..

چی بگه ادم😑🤷‍♀️

برای من مسیله نیست چون فرهنگ و اصول استفاده از فضای مجازی رو میدونم من چهارده ساله اینجام اینقدر شعو ...

کاملا درست گفتید

ولی تا جایی که من میدونم این تبدیل فیلمام هنوز اونقدر کیفیتی نداره

بارونو دوس دارم🌱
ببین اینجا فقط اسمش نی نی سایته.روانیایی من دیدم تو این سایت که دیگه از نی نی سایت بدم میاد اصلا.چند ...

اینا از قدیم بوده

جنس نر شکارچی و به هر نحوی میخواد شکار کنه

ولی این موضوع چه ربطی به عکس شما داره

اینکه خیلی از افراد هویتشون واقعی نیست توی هر جایی از فضای مجازی وجودداره

حتی شما بری تو خیابون یکی بهت متلک بندازه میگی دیگه نمیرم تو خیابون؟

بارونو دوس دارم🌱
این ادمها از ترس بقیه تغذیه میکنننی نی سایت از لحاظ فرهنگ اجتماعی خب پیشرو نیستو جای خوبیه که تن و ب ...

خب به نظرت وظیفه ی فتا پیگیری نیست ؟ فتا و نی نی سایت موظفند که پیگیری کنن 

من نوعی می تونم چی کار کنم؟ تو همه جای دنیا هستن کسایی که فرهنگ اجتماعیشون پیشرو نیست و اشتباه می کنن، دولت و نهاد ها ازشون حمایت می کنن

خب به نظرت وظیفه ی فتا پیگیری نیست ؟ فتا و نی نی سایت موظفند که پیگیری کنن من نوعی می تونم چی کار کن ...

خب اون دولت و نهاد از کجا بفهمه وقتی حتی خودشون پیگیر نیستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه