2777
2789
قبول ک نمیشیم با چن ماه

اره دیگه

بهمن ۴۰۴ میشه ۱سال

شانسمون بیشتره

کدوم شهری، چند سالته

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با چنین شوهری واقعا باید میخوندی حیف بود نخونیشوهر من ۰ تا ۱۰۰ مسئولیت رو گذاشته رو دوش من، باردارم ...

اره شوهرم همیشه حامیم‌بوده مهم نیست چی بخوام هرچی باشه نه نمیگه حتی یه دوره ای گفتم میخوام اپلای کنم برم جای دیگه درس بخونم رفت وکیل گرفت قرارداد تنظیم کرد رفتم کلاسای فشرده زبان که ایلتس بگیرم ولی خب یهو دلار از پنج تومن شد هجده و دیگه بودجمون‌نمیرسید وگرنه هیچ وقت نگفته نمیتونی. امیدوارم شمام موفق بشی و شوهرت ایمان بیاره که از پس هرکاری که اراده کنی برمیای  

اره شوهرم همیشه حامیم‌بوده مهم نیست چی بخوام هرچی باشه نه نمیگه حتی یه دوره ای گفتم میخوام اپلای کنم ...

وای خدا برات حفظش کنه ان شاالله

عالیه

و روحیه ی جنگنده ی خودتم عالیه

تبریک میگم

خوشبخت باشید کنار هم

من برنامه ریزی بلدنیستمو ب شدت ناامید میشم

کاش یکم بتونم این دوتا ضعف رو از بین ببرم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من شیرازم ۲۲ سالمه

وای چقدر سنت خوبه دختر

من ۳۰ ام

بیا برنامه واقعی بریزیم بخونیم

نظام قدیمیمباید نظام جدید امتحان بدیم

اونا تو بحث ترمیم معدله فکنم

میخونیم درسارو برای کنکور کنارش برای امتحانا هم آماده میشیم

کجاش خوبه۴ ساله نذاشتن برم دانشگاهالانم نمیذارن خانوادم میگن سنت بالاستموندن بهانه چطور بگیرن

کاری با کسی نداشته باش و کار خودتو کن

ب سن من برسی ۸ سال از الانت عقب تر میفتیاااااا

حواست هست؟

کاری با کسی نداشته باش و کار خودتو کنب سن من برسی ۸ سال از الانت عقب تر میفتیااااااحواست هست؟

بخدا بدبختم کردن این ترم هم نذاشتن برم دانشگاه

میگم وقتم حداقل الکی نره واس کنکور بخونم