2777
2789
اونم دوبار پشت هم توی دوتا ازمون

خوشبحالت

بعد مادر من با اینک مجردم بهانه میگیره

تازه میگ بعدا شوهر هم کنی فقط باید فکر زندگی باشی

الانم مجردم میگ با درس هیچی نمیشه فقط پارتی

مونده بهانه چطور بگیره

میگم این همه استخدامی میگ باید پارتی باشه

میگم خو خوبه بشینن لای خونه هی بگن نمیشه یا شانسشونو امتحان کنن؟

چطور

که برم پیشش 

دانشگاه تهران قبول شدم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من حتی برا ازمون استخدامیا میخوندم شوهرم صفرتا صد کارخونه رو میکرد حتی آب و میوه و چاییم میاورد ...

با چنین شوهری واقعا باید میخوندی حیف بود نخونی

شوهر من ۰ تا ۱۰۰ مسئولیت رو گذاشته رو دوش من، باردارم هستم، همشم میگه نمیتونی

ولی من باید بخونم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اره خیلی عقب افتادیم

من برنامم برای بهمن ۴۰۴ هست

چون الان باردارمو برای بهمن و تیر خیلی عقبم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه نداشته باشی و برای زندگی برنامه ریزی کنی حتما میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

با همسر که کاری نداره تازه حمایتم میکنه، با بچه سخته، من کارشناسی با پسر 3 ساله دانشگاه تهران قبول شدم، موقع ارشدم دخترم دو ساله بود که باز دولتی قبول شدم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خوشبحالتبعد مادر من با اینک مجردم بهانه میگیرهتازه میگ بعدا شوهر هم کنی فقط باید فکر زندگی باشیالانم ...

اصلا پارتی نیس من جز خدا کسی رو ندارم 

کسایی میگن پارتی بازیه که نخونده و بدون تلاش میخوان برن بشینن سرجلسه آزمون بشن رتبه یک آزمون

وقتی هم قبول نمیشن میگه پارتی بازیه