2777
2789

چیزی میخورم دخترم همش تکون میخوره انگار قلقلک میده این نشونه شلوغ بودنشه ؟ اخه دختر بزرگم خیلی اروم بود جوری که من نگران میشدم الانم ماشاالله اروم و خانومه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من یه بند در حال حرکت بود مدام مخصوصا با پاهاش فعالیت میکرد الان فقط میدوم دنبالش ماشاءالله از ه ...

خدا حفظش کنه ، پس قراره پدر منو دربیاره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه پسر من تو شکم تنبل بود همش استرس تکوناش رو داشتم الان ی دقیقه رو زمین نمیشینه

عه چه جالب شاید جفتتون قدامی بوده متوجه نمیشدید 

نه عزیزم اصلا ربطی نداره دختر من  در دوران جنینی بسیار شیطون بود رفتم سونو بگیرم میگفت من بیست سال این کارم اصلا همچین چیزی ندیدم که جنین با دستگاه بازی کنه یه بار هم که جای دیگه رفتم سونو گفت این پیش فعال من نمیتونم دقیق بررسی کنم انشالله که سالمه ولی الان خیلی خوبه هیچ وقت شیطون و اذیت کن نبود

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

طبق تجربه به شددددت شلوغ شد

😫😫

والا من دخترم تو شکمم فقط خودشو سفت میکرد اصلا زیاد تکون نمیخورد تو نوزادیشم مظلوم بود الان ۷سالشه ن ...

واقعا مگه چجور شلوغ میکنه میدووه؟

نه عزیزم اصلا ربطی نداره دختر من در دوران جنینی بسیار شیطون بود رفتم سونو بگیرم میگفت من بیست سال ا ...

عزیزم خدا حفظش کنه ، پس خیالم راحت شد شلوغ سخته 

هرکی میاد خونمون ب من میگه تو ی دختر داری ک اندازه ۳تا پسر ماشالا اذیتت میکنه خدا قوت بده بهت 😂

عزیزم خدا حفظش کنه تنش سلامت باشه شلوغ کنه

واقعا مگه چجور شلوغ میکنه میدووه؟

دیگ فقط دوییدن نیست که خیره رو اپن میپره تو حال همش یا رو‌چهارپایست رو‌کابینتا یا جای کمد همش تو استرسم ک بلایی سر خودش میاره ی بار تو سه سالگی کمد انداخت رو‌خودش ی بار من نشسته بودم رو مبل تابلو رو دیوارو انداخت من نفهمیدم خورد ب گردنم خلاصه زیاد از این کارا کرده همش میریزع میپاشه من باید جمع کنم کلا شره مثل پسراست 😅