2777
2789

من ی پسر سه ساله دارم،که هنوز جمله نمیگه ولی کلمه میگه یعنی همه کلماتو میگه اسم حیوونا رنگارو بلده شمارش بلده،توی خیابون هرچی ببینه بلد باشه میگه،میوه هارو بلده،فقط مشکل من جملس،جمله نمیگه،سیب بده یا آب بده گاهی اوقات میگه،ی چیزی به من بده میگه بیا یعنی بگیرش،پوشک هم نمیشه،هزینه گفتار درمان ندارم اصلا هم همکاری نمیکنه،دکتر گفتار درمان هم بردم آقای هیروش قادریان کرج خیلی تعریفشو میکنن،گفت پسرت مشکلی نداره فقط بشدت لجبازه و حرف حرف خودشه،،،حالا من نمی‌دونم شما تجربه داشتید استرس دارم،نمیدونم اینطور بچه ای دیدید که یدفه جمله بگه؟

عزیزم شما باید تو به موقعیتی قرارش بدی که مجبور باشه صحبت کنه ،و شما زیاد باهاش صحبت کن مثلا داستان تعریف کن خاطره های بچگی بامزه به مرور اونم قشنگ جمله میگه و اجازه نده تلویزیون  ببینه و گوشی بهش نده اصلا ،تلویزیون نهایت یه کارتون در زول روز 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما باید تو به موقعیتی قرارش بدی که مجبور باشه صحبت کنه ،و شما زیاد باهاش صحبت کن مثلا داستان ...

داستان همیشه میگم خودشم دوست داره مخصوصا قبل خواب همیشه میگه قصه،ولی خب جمله نمیگه مثال مامان قصه بگو،فقط میگه قصه

داستان همیشه میگم خودشم دوست داره مخصوصا قبل خواب همیشه میگه قصه،ولی خب جمله نمیگه مثال مامان قصه بگ ...

خب شما وقتی میگه قصه خیلی آروم بهش بگو متوجه نمیشم حرفت را و اون کاری که میخواد را انجام نده خودت را بزن به اون راه که متوجه حرفش نشدی بزار سعی کنه جمله را کامل بگه که مفهوم را برسونه اگر هم لجبازی کرد اهمیت ندخ بزار ببینه تا خواسته را کامل نگه نمیتونه اون را بدست بیاره