2777
2789

قبلا فکر میکردم میتونم یه ارتباط خیلی عالی با خانواده همسر آینده ام داشته باشم و وقتی بهشون احترام بذارم قطعا مشکلی پیش نمیاد. فکر میکردم با سوغاتی خریدن و گل خریدن و تبریک گفتن و حال و احوال پرسی و اینا روابط همیشه حسنه میمونه

اما الان که وارد رابطه شدم میبینم مادرشوهر نمیخواد همه چی خوب پیش بره. یعنی مثلا زنگ میزنی که بهش بگی توی اثاث کسی اگه کمک میخواد بری کمکش، بهت میگه دخترای الان شلوارشونو نمیتونن بکشن بالا کمک پیشکش

یا مثلا همکارم که خانمه میگفت دوست دختر پسرش که 4 ساله باهمن شب زنگ زده مادرم بیمارستانه دست تنهام بیا کمک، من گفتم این بی کس و کارها اطراف تو چیکار میکنن برو یه دختر خانواده دار بگیر

واقعا مادرا سودی میبرین از این همه رقابت و بی محبتی؟ مگه خودتون دختر ندارین؟ مگه خودتون دختر نبودین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبل ازدواح فکر میکردم من خوب باشم‌جرا باید اذیتم کنه

و حتی نیش و کنایه هاش رو تا چند سال به دل نمیگرفتم حالا مادره مثل مادر خودم.....

اما کارهاش به حدی رسید که هیج وقت نمیبخشم یعنی مادر خودمم این کار رو میکرد نمیبخشم

الان دیکه کاری بهم نداره اما کلا باید من تقاص رفتارهای مادرشوهر خواهرشوهز رو پس میدادن دونه به دونه!!!

اما واقعیت همیشه تقصیر مادرشوهر ها نیست گاهی عروس هم مشکل دارن اینجا در سایت دیدم زیاد 

دیگه اوج خوش شانسی هست دو طرف خوب باشن

بعضیا ذات ندارن 

هر کار کنی بد جنسن 

حالا چه در جایگاه  عروس چه مادرشوهر

ولی در کل مشکلاتی که بین عروس و خواهر شوهر مادر شوهر پیش میاد و حل نمیشه مقصر شوهره  چون اگر مرد باعرضه و با سیاست باشه هر دو طرف رو نگه میداره و نمیزاره هیچ کدوم از طرفین بی احترامی کنن یا حد خودشون رو ندونن

پیج آشپزی من 

حالا قسمت شما همچین مادرشوهری بوده و متاسفانه مادرشوهر این مدلی هم زیاده ولی من از اون طرفش رو هم زیاد دیدم که عروسا یه عینک  ،مادرشوهر هرچی بگه از دشمنیه ، هر کاری بکنه هم از لج منه ، میزنن به چشمشون . دیگه هر کاری خانواده شوهر بکنن بدترین برداشت ممکن رو ازش میکنن . 

ولی این وسط مرد اگه عاقل باشه و مدیریت کنه رابطه بین زنش و خانوادش رو ، از اون طرف هم زن همین کار رو برای شوهرش بکنه و هیچ کدوم اجازه دخالت خانوادشون رو ندن ، مشکل جدی پیش نمیاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
گفتم ولی مگه به حرف من افکار یه آدم 50ساله عوض میشهآخرش میگن همه دخترای این نسل پررو و گستاخن

باشه همین که تاییدش نکردی و ی چیزی گفتی کافیه 

بعضی خانوم های دهه ۵۰/۴۰ خیلیی قلب نامهربون و سنگی دارن

مخصوصا اگه خودشون دختر نداشته باشن

❤Che khobe ke daramet