2777
2789

سلام من از دوسال پیش درگیرش شدم دکتر میگه صرع .

ازاونجایی شروع شد که کرونا زد به مغزم وعفونت کرد وتشنج کردم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سلام من از دوسال پیش درگیرش شدم دکتر میگه صرع .ازاونجایی شروع شد که کرونا زد به مغزم وعفونت کرد وتشن ...

یادته چند ساعت سردرد داشتی ؟

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجا خب بیمارستان بودم سردرد داشتم هرروز.. تااینکه رفتم پیش ی متخصص  نوارمغز گرفت گفت تشنج نشون میده نوارمغزت.. ازوقتی دارومصرف کردم الان دوساله حمله بهم دست نداده کلا سردردم بالافاصله خوب شد باهمون دارو ولی روزی ۳ بار میخورم کاربامازپین ۲۰۰

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سردرد نشونه اینه ک حمله مجدد .. باید برید دکتر دوز دارو بیشتر کن 

متاسفانه من....اول که متوجه نمیشی اصلا امامن کنارم پدرم ک تازه فوت شده بودرومیدیدم راننده آنبولانس هم هی می‌گفت برپدرش بگین بیادوپدرمن فوت شده بعدازحدودیک ساعت سردردعمیق میادسراغ آدم که هرچی تومعده هست تخلیه میشه من بعدازتشنج سکته کردم متاسفانه بقیشویادم نمیادفقط یادم قلبم محکم گرفته شدونفسم رفت.خیلی حس بدیه

اونجا خب بیمارستان بودم سردرد داشتم هرروز.. تااینکه رفتم پیش ی متخصص نوارمغز گرفت گفت تشنج نشون مید ...

ممنون جواب دادی

سردرد نشونه اینه ک حمله مجدد .. باید برید دکتر دوز دارو بیشتر کن

اولین بار بود که تشنج کردم ۱۸ سالمه🥲ینی قراره دوباره اینجوری بشم 😭

متاسفانه من....اول که متوجه نمیشی اصلا امامن کنارم پدرم ک تازه فوت شده بودرومیدیدم راننده آنبولانس ه ...

دقیقا خیلی حس بدیه 

ینی روح پدرتون پیشتون بود ؟

الان سردرد خیلی شدیدی دارم 🥲

اولین بار بود که تشنج کردم ۱۸ سالمه🥲ینی قراره دوباره اینجوری بشم 😭

تحت نظر دکتر هستی؟

نه عزیزم منم یوقتایی سردرد میگیرم ولی دکتر بهم گفت اگه دارو نخوری بالافاصله تشنج میکنی چون الان بادارو فقط کنترل شده .

اینا ازکروناس عزیزم ملتو بیچاره کردنبدون هیچ سابقه ای ۲۲ سالگیم تشنج کردم .

تشنج فقط بابیخوابی واسترس و خشم  تشدید میشه مواظب اینا باش کنترل نکنی دورازجونت تشنج میکنی مراقب باش شبا زود بخاب و داروهاتوسرموقع بخور

دقیقا خیلی حس بدیه ینی روح پدرتون پیشتون بود ؟الان سردرد خیلی شدیدی دارم 🥲

آره ۲۵سالم بوداینطوری شدم من کامل باهام بودپدرم وقتی پیداشدیم رفتیم بخش پرونده تشکیل دادن همش بوداماخودم نمی‌دونم راننده آنبولانس اومدوقتی مرخص شدم بهم سرزد چشماش پرازاشک بوداون گفت چقدرپدرتوبافریادصدامیزدی انگارخنجرمیزدن ب قلبم گفتن مرده پدرت ...سردردات شایدبرای داروهاته ببین من دپاکین نوشت انگارموج انفجار بهم زده بودن گیج منگ پرازسستی وسنگینی سررفتم الان لوبل مصرف میکنم گرونه امامجبورم کم عارضه تمرین داروئه احتمالا ازقرصته

تحت نظر دکتر هستی؟نه عزیزم منم یوقتایی سردرد میگیرم ولی دکتر بهم گفت اگه دارو نخوری بالافاصله تشنج م ...

نه اصن دکتر نرفتم 

و اینکه من کرونا نگرفته بودم 

خیلی ممنون سعی میکنم شبا زود بخوابم 

آره ۲۵سالم بوداینطوری شدم من کامل باهام بودپدرم وقتی پیداشدیم رفتیم بخش پرونده تشکیل دادن همش بوداما ...

وای عزیزم خدا رحمتشون کنه🖤

من دارو مصرف نمیکنم اصن دکتر نرفتم 

نه اصن دکتر نرفتم و اینکه من کرونا نگرفته بودم خیلی ممنون سعی میکنم شبا زود بخوابم

ببین عصبی نشواصلا خب آب زیادبخورغذاتوکامل بخورویتامین خیلی مصرف کن مخصوصا قرص آهن خلاصه تقویت بدنتوکامل حفظ کن ازپانیفتی چون داروی ماسنگینه خودت خوب می‌دونی که🥺انشالله خدالباس عافیت بپوشونه برات 🙏🌹🌹🌹🌹

نه اصن دکتر نرفتم و اینکه من کرونا نگرفته بودم خیلی ممنون سعی میکنم شبا زود بخوابم

حتما پیش ی متخصص اعصاب وروان برو.. سردرد نشونع اینه توسرت تشنجه الان نوار بدی مشخص میشه وپیگیری نکنی وحمله بهت دست بده ممکنه کور لال ببخشیدا ولی هرچیزیو احتمال بده پیگیری کن حتما