2777
2789
عنوان

ای کاش ی اسکوییدگیم واقعی تو ایران داشتیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالی بود 😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

ایرانیا با مشارکت هم دخل همشونو‌ میاوردن پولا رو تقسیم میکردن، ک*ن سازنده بازی میذاشتن برمیگشتن ولای ...

اونوقت میاوردیم خونه سهم مامانمونو داییمون بالا میکشید

سهم بابامونم عمومون بالا میکشید

:))))))))))))))))))))

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ولی واقعا سریالش مفهوم بزرگی رو رسوند اونم اینکه که همه ی ماها بازیچه دست بالا دستی هامون هستیم

و اینکه خیلیا بخاطر منافع خودشون حتی عزیزترین کسانشونم قربانی خودشون میکنن

و اینکه خیلیا بخاطر منافع خودشون حتی عزیزترین کسانشونم قربانی خودشون میکنن

اره جالب بود .هر دفعه طمع میکردن بخاطر پول بیشتر . بدبخت هرچی اون شخصیت اول میزد تو سر خودش گوششون بدهکار نبود

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اره واقعا ما ایرانیا بدتریم نسبت به اونااز همون لحظه اول حمله میکنیمالبته بلانسبت

اگه اون کره ای ها هوای همو داشتن ما که همون روز اول میفتادیم به جون هم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

وااای دقیقااا منم همینو میگفتم چند روز پیش به مامانم چرا بازیش تو ایران نمیسازن مامانم گفت نترس می‌سازن اینم تا چند سال دیگ 😂😂🤌خدایی خیلی باحاله. من اولین نفر میرم بسازن 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈