2777
2789
عنوان

ای کاش ی اسکوییدگیم واقعی تو ایران داشتیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 70 پست
نه بابا مود چی بابا بحث مرگ و زندگی به فکر بقیه باشی؟! 😐😂😂بابا تو چنین بازی آدم فقط به خودش باید ...

اتفاقا تو فصل اول دقیقا اونی زنده موند که به فکر همه بود نه اونا که طمع شدن بلکه همه اون گروه دوم مردن🙂

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
حتی این فصل دومش دقت کنیم میفهمیم که اونا که طمع پول نداشتن و انسانیت داشتن رفتن جلو و برای دفاع از ...

ولی بنظرم کار خوبی کردن خب بالاخره جون آدم مهم هست دیگ اتفاقا اونا که این همه راحت رفتن که اون رییس بازی و پیدا کنن و بکشند اشتباه کردند چون این همه محافظ با لباس صورتی معلومه می‌میرند که دیدی بیشترشون مردن بقیه هم زخمی شدن 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا تو فصل اول دقیقا اونی زنده موند که به فکر همه بود نه اونا که طمع شدن بلکه همه اون گروه دوم مر ...

ببین این دیگ شانسه مثلا همین نفر اول هم به اون پیرمرد الکی گفت تیله ها رو در حالی که پیرمرد بازی رو برده بود چون فراموشی داشت دروغ گفت که بعدش اون گفت اشکال نداره یه چند جای دیگ هم این کارو کرد دیگ این نقش اصلی که دست ما نیست 

ولی بنظرم کار خوبی کردن خب بالاخره جون آدم مهم هست دیگ اتفاقا اونا که این همه راحت رفتن که اون رییس ...

نه چون اگه اینطور نمی‌کردن این بازی همش ادامه داشت و با انسان های که وضع مالی داشتن به قول خودشون مثل اشغال رفتار میکردن دقیقا مثل خود ماها که داره اینطور رفتار میشه هیچ عکس العمل نداریم و بر بر نگاه میکنیم و این قافله ادامه پیدا کرده...

اره ولی من از مرگ اون پاکستانی تو فصل اول ناراحت شدم خیلی ساده بود و بدبخت خیلی راحت به اون پسرع اعت ...

کلا این فیلم پر از درس بود ک‌راحت ب کسی نباید اعتماد کرد بعضیا ب ظاهر دوستن ولی  در باطن نقشه های بدی دارن مثل ۰۰۱ ها

یا اینکه اولویتت باید خودت باشی وگرنه برای بقیه دلسوزی کنی خودت نابود میشی

نه چون اگه اینطور نمی‌کردن این بازی همش ادامه داشت و با انسان های که وضع مالی داشتن به قول خودشون مث ...

خب بابا الان چی شد بازی تموم شد نه دارم میگم اونا مردن که الکی جونش رو از دست دادن بقیه هم به هیچ جاشون هم نبود واقعا الکی این کارو کردند اونطوری حداقل مرگشون با دلیل بود یا شانس زنده موندن هم داشتن نه که همه با هم بمیرن

ببین این دیگ شانسه مثلا همین نفر اول هم به اون پیرمرد الکی گفت تیله ها رو در حالی که پیرمرد بازی رو ...

بازم اون نیتی که داشت تأثیر داشت آره بازی آخر اون شکلی شد اما یجورایی دیگه واقعا مجبور بود

حتی این فصل دومش دقت کنیم میفهمیم که اونا که طمع پول نداشتن و انسانیت داشتن رفتن جلو و برای دفاع از ...

دقیقا و من منتظر فصل سومم که ببینم چطور تموم میشه این داستان

کره بسیار تو فیلم ها سعی میکنه اخلاق مداری رو ترویج بده حتی موضوعی مثل خیانت که ترکیه داره اونو خیلی طبیعی نشون میده و غالبا جزئی از داستانه رو کره به بدترین شکل تو سریال هاش نشون میده و یجوری پایان میده که خیانتکار در حد قاتل مجازات بشه مثل دنیای متاهلی یا vip و پنت هاوس

بنظرم پایان منطقی و جالبی در انتظاره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دقیقا و من منتظر فصل سومم که ببینم چطور تموم میشه این داستانکره بسیار تو فیلم ها سعی میکنه اخلاق مدا ...

آخ آخ دقیقا یه نکته خیلی خوب و محبوب تو فیلمای کره ای هست 

آنلاین هم درست میکردن خوب بود

فک کنم آنلاین باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕