2777
2789

این مردایی که ظاهر معمولی دارن و با اون چیزی ک قبلا تو ذهنت بود فاصله دارن ولی اخلاق خوبی دارن 

خیییلی انتخابای بهترین ، اون مردای جذاب ۹۹ درصد بدرد بخور نیستن اخلاق رفتارشون تعطیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما رفتیم سراغ زشتاش..فعمیدیم اخلاقشون از خودشون زشت تره

حالا زشتم ن معمولی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اتفاقا یسری زشتا اخلاقشونم بدتره شوهر دوستم ۱۶ سالش ازش بزرگتره قیافه تعطیل پولم ته جیبش شپشه  یجوریم فاز منم منم داره انگار ۳. ۴ تا کارخونه و شرکت زیر دستشن ۱ ساعت میری بیرون ۲۰۰ بار زنگ میزنه امارشو میگیره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

صد در صد همینجوره 

من طبق تجربه خودم میگم 

با اونایی که تو رابطه بودم طرف خوشگل بود عذرخواهی میکنم یا همجنس باز بود یا دنبال یکی میگشت براش ابزار جنسی باشه 

ولی اونایی که قیافه معمولی رو به پایین داشتن به شدت پافشاری میکردن بیان خواستگاری 

اگه عقل الانو داشتم به یکیشون جواب مثبت میدادم الان فهمیدم تو قیافه هیچی نیست مهم ذات و اخلاقه که خداوکیلی اون قیافه معمولی ها داشتن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫