2777
2789
عنوان

دعا برای کسی که بهمون طعنه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 48 پست
حتما تهیه میکنم چون واقعا لذت بردم از همصحبتی باهاتوناون برنامه از تلوزیون پخش میشه؟چه شبکه ایی؟

گوگل سرچ کنید. و ماهواره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

منم دقیقا هزار برابر بدتر این طور بودم الان هم هستم ولی با تمرین کم کردم و شادتر شدم. من ابیاتی از م ...

حتما اینکار رو میکنم 

و همیشه دعاگوی شما هستم بخاطر محبتی که کردید

چون واقعا ذهنم خستس از فکر از سرزنش از ترس

کیفیت خوابم بشدت پایین هست از بس مغزم پر کردم از افکار پوچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد جنسی هم زیاد بد نیست. گاها لازمه. اما نه همیشه. بیشتر مواقع باید لطیف و مهربون با گذشت باشیم اما. ...

یجا خوندم هر صفت خوب و بدی هست حتما لازم بوده که خدا به وجودشون آورده و گاهی لازمه 

این درسته؟

شما نظرتون در مورد آزار همسایه چیه؟فرض کنید همه راه هارو رفتیم جلسه گذاشتیم فایده ای نداشته مثله خود ...

والا من که تو شرایط و موقعیت شما نیستم که بتونم جواب بدم. ولی قانون کلی اینه که نرمی بر سختی اثر می زاره صبر و گذشت بهتره. اما خشم و عصبانیت هم لازمه در برخی موارد ولی اینم باید از حضور بیاد یعنی شما باید در لحظه تصمیم بگیری. از خدا هم کمک بخای. ولی اینکه همسایه هر کاری کنه ما سکوت کنیم نه همسایه حتی همسر و.. این و خدا دوست نداره کجا بزرگان توصیه کردن. باید با صبر و تفکر جواب بایسته رو به ایشان بدین این جواب ممکنه ملایمت باشه یا کوبنده این قدرت تشخیص و خودتون باید داشته باشیم. 

حتما اینکار رو میکنم و همیشه دعاگوی شما هستم بخاطر محبتی که کردیدچون واقعا ذهنم خستس از فکر از سرزنش ...

ببین همه مون این ویژگی های ذهنو تجربه می کنیم. ولی یکی تا آخر عمر در رنج می مونه. یکی مثل ما به قول مولانا یک مدت روی خودمون کار میکنه بعد بهشتو در این جهان می بینه واز دردهای ذهن که مولانا تشبیه میکنه به دوزخ و جهنم رها میشیم وبه آرامش و شادی و سرور واقعی می رسیم

یجا خوندم هر صفت خوب و بدی هست حتما لازم بوده که خدا به وجودشون آورده و گاهی لازمه این درسته؟

بله خدا این دنیا رو با تضاد ها آفریده و همه لازمه و مکمل هم اند. به قول مولانا. در این دنیا غم و شادی به هم اند. شب روز. زن مرد. تابستان زمستان. رنج آرامش. گرما سرما. ین یانگ. اگه رنج نباشه غم نباشه آیا شادی مفهومی داره.؟ آیا بی پولی نباشه پول ارزش داره

والا من که تو شرایط و موقعیت شما نیستم که بتونم جواب بدم. ولی قانون کلی اینه که نرمی بر سختی اثر می ...

تشخیص من کوبنده ست ،واقعا دیگه خسته شدیم وقتی من آرامش ندارم چطور میتونم راحت زندگی کنم حتی اینروزااا اذیت همسایه توو آرامش همسرم خانوادم خیلی اثر گذاشته هر چند میگم بی خیال ...ولی اون فشارش می‌ره بالا و اونموقع دوست داره فقط تلافی کنه تا اونا هم ببینن ک بهم زدن آرامش یعنی چه!!!!

هر چند بازم تکرار می کنن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بله خدا این دنیا رو با تضاد ها آفریده و همه لازمه و مکمل هم اند. به قول مولانا. در این دنیا غم و شاد ...

ی سوال برام پیش اومد پس چرا خدا گفته بسپار ب خودم 

.....شما ک آگاهیتون بالاست کدوم بهتره؟!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
تشخیص من کوبنده ست ،واقعا دیگه خسته شدیم وقتی من آرامش ندارم چطور میتونم راحت زندگی کنم حتی اینروزاا ...

می دونم خیلی سخته برا شما و حرفم تسلای شما نیست و من در موقعیت شما نیستم سختی شما رو تجربه نمی کنم ولی احساس درونیم میگه کوبنده جواب نمی ده چون از حضور نیست وشما احتمالا پشیمون بشین. من جای شما بودم هر چند سخته یا کمی صبر می کردم یا از مجاریه قانون وارد می شدم. شما حرفی بزنید درگیر میشید و بیشتر آرامشتون می ره. شما می تونید شکایتی تحت عنوان مزاحمت بکنید اون به صلاح شماست. 

ببین همه مون این ویژگی های ذهنو تجربه می کنیم. ولی یکی تا آخر عمر در رنج می مونه. یکی مثل ما به قول ...

خداروشکر میکنم که اینقدر هوامو داره

اون از دیشب و بنده های خوبش

اینم از امروز و بنده های خوب و آگاهش 

خدایا شکرت

واقعا سپاسگزارم 

خیلی محبت کردید

می دونم خیلی سخته برا شما و حرفم تسلای شما نیست و من در موقعیت شما نیستم سختی شما رو تجربه نمی کنم و ...

میگم عزیزم ما همه راه هارو رفتیم ..‌‌.

دیگه تصمیم داریم ازینجا بریم

حرف شمارو قبول دارم بعضاً من تو لحظه ک تصمیم گرفتم بعدش پشیمون شدم ولی باور کن بعضاً خیلی عالی جواب داده البته در خصوص اینا

ی سوال برام پیش اومد پس چرا خدا گفته بسپار ب خودم .....شما ک آگاهیتون بالاست کدوم بهتره؟!

اولا من آگاهیم بالا نیست. کی گفته؟ من گفتم؟ دوما سوال شما سخته. منظور از جمله شاید اشتباه متوجه میشیم. اول اینکه بدون خدا به ما آزادی اراده داده و قدرت تشخیص و تصمیم گیری. دوم وقتی ما کاریو می سپاریم به خدا مولانا میگه یعنی اینکه تلاشمونو دوبرابر یا هزار برابر کنیم. معنی توکل و سپردن کار به خدا یعنی تلاش بیشتر نه تنبلی و منفعل بودن. ودر نهایت اینکه بدونیم بین ما و خدا فاصله نیست ما در اوییم او در ما. او شخص جدا از ما نیست. وعلم هم ثابت کرده 99.99درصد وجود ما خالیه. خداست. حالا جواب سوالو کمی تعمق کنید

خداروشکر میکنم که اینقدر هوامو دارهاون از دیشب و بنده های خوبشاینم از امروز و بنده های خوب و آگاهش خ ...

ببین مولانا میگه اگه کسیو خوب میبینی بدون اون خوبی در خودت هست که منعکس کردی. وحتما شما خودت خوبین