2777
2789
عنوان

دعا برای کسی که بهمون طعنه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 48 پست
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

خیلی سخته ولی در حد توانم. ببین شمس تبریزی میگه. شما فکر میکنی کسی که همیشه مهربونه و لطف داره خوبه؟ نه! چرا چون ما به عنوان خداییت باید صفات خدا رو منعکس کنیم و یکی از صفات خدا جباریت و کوبنده بودنه یعنی نه همیشه اما در بعضی مواقع باید قاطع عمل کنیم. و مثل ماست نباشیم. اما نه همیشه. بیشتر باید گذشت کنیم اما در موقعیتش باید جواب کوبنده بدیم. تا اینجا داشته باش بگم چرا بعد جواب دادن ناراحت میشیم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

علت اینکه حال روحی مون  به هم می ریزه. از ذهنمونه. ببین ذهن ما با دویی کار میکنه. و دائم پشیمونه. و دائم ملامت میکنه. این 3 تا رو داشته باش. ببین کسی به ما مثلا توهین میکنه ما یا جوابشو میدیم یا نمی دیم. در هر دو صورت ما به هم میریزیم چون خودمونو ملامت می کنیم. پس 3تا الگو ی بالا رو با تمرین از ذهنت پاک کن. قبل اینکه بخای حرف بزنی اتوماتیک حرف نزن کمی فکر کن. بعد بگو من جواب اینو نمی دم اگه ندادی دیگه تموم کن. یا در لحظه تصمیم گرفتی جواب بدی به خودت تلقین کن جوابشو می دم. بدون اینکه پشیمون بشم و خودمو ملامت کنم. اون موقع در هیچ حالتی وضعیت روحیت به هم نمی ریزه. چون با آگاهی باحضور جوابشو دادی. ساده بگم خدا از طریق تو جوابشو داده. امااتوماتیک وار وبا. منیتت جواب بدی پشیمون میشی. البته لازمه این کار هم تمرین و تمرکز روی خود وحضور در لحظه هست. 

علت اینکه حال روحی مون به هم می ریزه. از ذهنمونه. ببین ذهن ما با دویی کار میکنه. و دائم پشیمونه. و ...

چقدر خوب گفتین

خیلی لذت بردم

میشه منبع مطالعاتیتون محبت کنید منم استفاده ببرم؟

علت اینکه حال روحی مون به هم می ریزه. از ذهنمونه. ببین ذهن ما با دویی کار میکنه. و دائم پشیمونه. و ...

من شغلم طوریه که بعضا عصبانی میشم و لازمه. قبلا به هم می‌ریختم ولی با این کارا الان نه. البته بگم مهم ترین چیزی که در خودم کشف کردم (ملامت) بود. دیدم ذهنم دائم در هر کاری ملامت میکنه بعد مولانا که خوندم مطالعه کردم دیدم ملامت خصوصیت نفس یا شیطان و در هر حال اینو از خودم دور کنم. البته این به این معنی نیست که آدم بی وجدان باشه و هر کاری کنه. بحثم ذهن و شناخت خصوصیاتشه

چقدر خوب گفتینخیلی لذت بردممیشه منبع مطالعاتیتون محبت کنید منم استفاده ببرم؟

حتما کتاب تفکر زائد اثر آقای محمد جعفر مصفا رو بخونید عالیه و فوق العادست کتاب کم حجمه. و برنامه گنج حضور آقای پرویز شهبازی رو ببنید خیلی کمک کنندست و ابیات مولانا و حافظ و بزرگان

من از اینجور مباحث به شدت لذت میبرمبخصوص وقتی یک نفر حضوری این حرفا رو واسم بزنه ممکنه تا ساعت ها سا ...

شما اگاهیتون بالاست به اون خاطره و به خدا زنده هستین ولی من و امثال منم که چیزی زیاد نمی دونیم. بهتره اینا رو از منابع اصلی به قول سعدی از دهان کسی که به خدا زنده هست شتید از زبان مولانا  سعدی عطار گنج حضور و سایر بزرگان

من شغلم طوریه که بعضا عصبانی میشم و لازمه. قبلا به هم می‌ریختم ولی با این کارا الان نه. البته بگم مه ...

بله درسته 

منم خیلی تو ذهنم سرزنش میکنم رفتارامو 

یا میگم چرا گذاشتی باهات اینطور برخورد بشه 

یا درگیر اینم که چرا مادرم ازم یه دختر آروم و بزدل تربیت کرد چرا مادرم جسور بودن پررو بودن یادم نداد

یا اگه یه جواب ساده و خیلی خیلی منطقی بدم تا مدتها میترسم کارماشو پس بدم

شما اگاهیتون بالاست به اون خاطره و به خدا زنده هستین ولی من و امثال منم که چیزی زیاد نمی دونیم. بهتر ...

عزیزم‌ 

محبت دارید🙏🌺

باور میکنید دیشب تو سایت بیان کردم تصمیم گرفتم آدم بدجنسی بشم،،،،، انگار خدا تمام بنده های خوبشو جمع کرد دورم و بهم تذکر داد

بازم خداروشکر که خدا هوای این بنده خطا کار رو داره

فک میکنم همش نشانه هست

حتما کتاب تفکر زائد اثر آقای محمد جعفر مصفا رو بخونید عالیه و فوق العادست کتاب کم حجمه. و برنامه گنج ...

حتما تهیه میکنم چون واقعا لذت بردم از همصحبتی باهاتون

اون برنامه از تلوزیون پخش میشه؟

چه شبکه ایی؟

بله درسته منم خیلی تو ذهنم سرزنش میکنم رفتارامو یا میگم چرا گذاشتی باهات اینطور برخورد بشه یا درگیر ...

منم دقیقا هزار برابر بدتر این طور بودم الان هم هستم ولی با تمرین کم کردم و شادتر شدم. من ابیاتی از مولانا یا بزرگان در این زمینه پیدا  میکنم و 3ماه شب و روز تکرار میکنم. یه دفعه می بینم الگوی غلط حاکم بر ذهنم افتاد و ذهنم خاموش شد و فکر ملامت و کارما..... نمی آد برنامه گنج حضور کلیده موفقیت شماست در این زمینه البته با و دقت و وقت گزاشتن ان شاالله نتیجه حاصل میشه هر روز 2 ساعت وقت بزار ابیات بنویس تکرار کن فکر کن دوباره دانشجو یا محصلی 6 ماه تلاش کن. عالی میشه

حتما کتاب تفکر زائد اثر آقای محمد جعفر مصفا رو بخونید عالیه و فوق العادست کتاب کم حجمه. و برنامه گنج ...

شما نظرتون در مورد آزار همسایه چیه؟

فرض کنید همه راه هارو رفتیم جلسه گذاشتیم فایده ای نداشته مثله خودشون عمل کنیم آیا؟.

و من ک‌ موقع تلافی عذاب وجدان میگیرم در صورتی ک فوق العاده اذیتت کنن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم‌ محبت دارید🙏🌺باور میکنید دیشب تو سایت بیان کردم تصمیم گرفتم آدم بدجنسی بشم،،،،، انگار خدا تم ...

بد جنسی هم زیاد بد نیست. گاها لازمه. اما نه همیشه. بیشتر مواقع باید لطیف و مهربون با گذشت باشیم اما. تو این دنیا همه چی احتیاجه.