2777
2789
عنوان

ذهن خوانی

47 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه سوال دارم در مورد ذهن خوانی 

میخواستم بدونم کسایی که ذهن خوانی بلد هستن تا چه اندازه میتونن ذهن بقیه رو بخونن مثلا تمام موضوعاتی که تو ذهن طرف مقابل هست رو جزء به جزء متوجه میشن یا اینکه به صورت کلی فقط متوجه میشن که ما داریم به چه چیزی فکر می‌کنیم؟ 

اگر کسی اطلاعات داره ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید 

اونایی که ذهن خوانی حرفه ای بلدن جز به جز ماجرارو میفهمن ولی اگه یه ذهن خوانی کلی باشه فقط یه یچیز کلی رو میفهمن 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونایی که ذهن خوانی حرفه ای بلدن جز به جز ماجرارو میفهمن ولی اگه یه ذهن خوانی کلی باشه فقط یه یچیز ک ...

از کجا باید بدونیم حرفه ای هستن من یه آشنا دارم که ذهن خوانی بلد هست البته ایشون دکترا ریاضی محض دارن و از اون روش دعانویس و فالگیر استفاده نمیکنن میخوام بدونم همچین شخصی تا چه اندازه میتونه ذهن بقیه رو بخونه 

من به صورت کلی میفهمم چی تو فکرشم و قراره چکار کنه میفهمم مثلا اومده بد کسی رو میگه تامن یه چیزی بگم بره بهش خبر بده یا اصلا قشنگ میفهمم طرف نقاب زده فرقی هم نداره شوهر مادر خواهر برادر همه رو میفهمم ولی کسی که مثلا وارد مغازه بشم برا بار اول ببینم نمیتونم بخونم ذهنشو

از کجا باید بدونیم حرفه ای هستن من یه آشنا دارم که ذهن خوانی بلد هست البته ایشون دکترا ریاضی محض دار ...

اصولا باید چندین سال اینکارو بطور مداوم انجام داده باشه فکر میکنم ایشون نتونن بطور کامل ذهن خوانی کنن 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
من به صورت کلی میفهمم چی تو فکرشم و قراره چکار کنه میفهمم مثلا اومده بد کسی رو میگه تامن یه چیزی بگم ...

پس شما از روی حس ششم حدس می‌زنید و ذهن خوانی بلد نیستید اینی که شما میگید فکر کنم فرق داره