2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 444 پست
تا ابد، از نیستی نتوان گذشتخاک این وادی گل از آب فناست

تو کافر دل نمی‌بندی نقاب زلف و می‌ترسم

که محرابم بگرداند خم آن دل‌سِتان ابرو

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزیوگرنه هر که تو بینی ستمگری داند

در این زمانه رفیقی که خالی از خِلَل است

صُراحیِ میِ ناب و سفینهٔ غزل است

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم که گوشهٔ میخانه خانقاهِ من استدعایِ پیرِ مغان وردِ صبحگاهِ من است

تُرکِ من تَرکِ من بی سر و پا کرد و برفت 

جگرم را هدف تیر بلا کرد و برفت

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ساقیا آمدنِ عید، مبارک بادتوان مَواعید که کردی، مَرَواد از یادت

تابوت مرا جای بلندی بگذارید 

تا باد برد سوی وطن بوی تنم را

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تو کافر دل نمی‌بندی نقاب زلف و می‌ترسمکه محرابم بگرداند خم آن دل‌سِتان ابرو

ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم

داوری نیست که از وی بستاند دادم

در این زمانه رفیقی که خالی از خِلَل استصُراحیِ میِ ناب و سفینهٔ غزل است

تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است 

کور بشه اون جفت چشات این چه نگاه کردن است🤭🤭🤭

تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است کلاغ دراره چشم تو این چه نگاه کردن است

تو را من چشم در راهم شباهنگام

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)