2777
2789
خیانت میکنه؟درست میشه رابطمون؟مقصر منم واقعا و اون حق داره؟توروخدا میشه همشو جواب بدی💔

شیطنت داره کوچیک

دوتاتون مقصرین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما خیلی حساس شدی خیلی

آخه الان سه سال رفت آمد داریم خودم یه حسی میگه تو دلم اونم میخوادتم اما کاراش کلا عصبیم می‌کنه و تا حدودی نشون میده علاقشو

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
عزیزم خواهش میکنم بگو اون زنی که بمن خیلی ظلم کرد و پدر و مادرش و برادر بزرگ‌ترش و زن برادرش و دوتا ...

قربونت برم بسپار به خدا بگو نمی‌گذرم واگذار میکنم به تو تمام 

نفرین نکن برگشت داره نفرین خوب نیس

ولی حلال نکن نگار

مطمئن باش تقاص پس میدن خیالت راحت 

صبر داشته باش عجله نکنید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

قربونت برم بسپار به خدا بگو نمی‌گذرم واگذار میکنم به تو تمام نفرین نکن برگشت داره نفرین خوب نیسولی ح ...

خواستم جدا بشم سریع بهم محبت گرد خام شدم همش بازی روانی 

چ ویژگی ازم دوست داره 

اخر خودمو بدبخت میککنم با این حتما؟

شیطنت داره کوچیکدوتاتون مقصرین

ازدواجم بامهرداد انجام میشه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بنظرت چندتا بچه تو طالع من هست؟ الان دوتا دارم. بنظرت سومی هم درکاره بعدا؟

بله