2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه احتمالا

چرا به چه علت میشه مشخصات کسی که دوست دارم بگید خانواده اش چند بچه هستن الان چه حسی بهم داره درخواست ازدواج میده آینده اش چطوری شغلی از نظر پول ببخشید که طولانی شد گلم مرسی که جواب میدی

دبیرستان 18و 80 اینا

سلام عزیزم خوبی من دیروز بااصرار زیادش رفتم دیدمش فقطگریه میکرد و هق میزد اصلا نمیتونست جلو خودشو بگیره 

بنظرت این اشک و حرفارو جلوی مامانشم میزنه یا نه جلوی اونا یه جور رفتار میکنه که مثلا حالش خوبه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

کی مثلا؟عزیزم بهم گفتی یکم قبل دنبال کسی که دوستم داره برمتوروخدا تاپیک های قبلیمو نگاه کرده بودی ای ...

نه قربونت برم نگاه نکردم عزیزم 

حق الماس تو گردنم نمونه

من نگفتم آدم قبلی 

اولویتت این باشه اول پسره پسر خوبی باشه

گفتم کلا تو مراحل زندگیت کسیو انتخاب کن که دوستت داره نه تو دوستش.داری 

مگر فقط اونه 

ممکنه کسی دیگه در آینده بیاد من آینده رو گفتم 

دنبال قبلی نرو که فکر میکنی پسر خوبی نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ببخشید زیاد سوال میپرسم خوب همینطور باید منتظر هم باشیم هیچکدوم پا پیش نمی‌زاریم پس؟!و اینکه تو ابرا ...

شما خیلی حساس شدی خیلی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا