2777
2789
عصبیه لجبازه اگه کاراش حرفاش فکرش اونجوری ک میخواد پیش نره بهم می‌ریزهسعی کن باهاش راه بیای سیاست دا ...

سسلام عزیزم میشه برا منم جواب بدی؟ 

وقتی امیر من و هلیا رو مقایسه میکنه چی تو ذهنش میاد؟ 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهربونی ولی نه باهمه خوشتیپی به ظاهرت اهمیت میدیاز زرق برق زیاد خوشت نمیاد ساده پسندی یه کم عجول و و ...

توروخدا خصوصیات منو میگی

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
میشه منم بپرسمبگو‌به اکسم برمیگردم یا ن؟اگه برمیگردم چه زمانی؟اصلا دوستم داره؟

علاقش کم شده برمیگرده ولی خودت پیش قدم میشی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

دعام کن اخلاقش یکم خوب شه وگرن دیگه نمی‌زارم بچم سه و ازش جدا میشم

انشالله خداوند متعال حاجت روات کنه انشالله عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ذکر زیاد بگو توکل کن بخدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم واست ی ایه الکرسی میخونم بهم بگو کی وارد رابطه عاطفی میشم؟؟

بزودی قربونت برم عجله نکن برو دنبال کسی دوستت داره نه تو دوستش نداری اون نداره

انشالله خداوند متعال حاجت روات کنه انشالله عزیزماللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمذکر زیاد بگو تو ...

خانومی برای منم میگی؟

جنسیت بچم چیه ؟ طبیعی میشم یا سز ؟ زایمانم به خیر میگذره آخه دفعه قبل نزدیک بود بمیرم 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه