2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید میگم اگه حس داره پس چرا بروز نمیده و حتی اذیتم می‌کنه با کاراش؟!😥😢

مغروره تو زیاد توقع داری 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خودت حدود رعایت کن

گفتی برمیگرده

بنظرت خیلی طول میکشه؟

پنج ماه شد

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

زود رنج خیلی دلت غمگینه نمی‌دونم سرچی ولی اشک و غصه میخوری اینقدر به خودت آسیب نزندلت مهربونه به فکر ...

درسته

خصوصیات ظاهر مجید رو لطفا؟

و اینکه مجید چه حسی بهم داره؟ کلا چه فکری دربارم داره؟ 

کی ازدواج‌میکنم و درباره ازدواجم کلا چی حس میکنی

بخدا خیلی دعات میکنم بگی بهم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
سرد شده

خیانت میکنه؟

درست میشه رابطمون؟

مقصر منم واقعا و اون حق داره؟

توروخدا میشه همشو جواب بدی💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
مغروره تو زیاد توقع داری

ببخشید زیاد سوال میپرسم خوب همینطور باید منتظر هم باشیم هیچکدوم پا پیش نمی‌زاریم پس؟!

و اینکه تو ابراز احساسش توقعم بالاست یا چی؟!

واقعا شرمنده زیاد میپرسم آخه بدجور درگیرشم خیلی وقته

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی