خیلیییی دلم گرفته هیچکسو ندارم بهش بگم خیانت میکنه از بعد زایمانم فهمیدم هرموقع جنگ ودعوا شد وبروش اوردن وکتک کاری وقهر ولی چون جایی رو نداشتم برم برگشتم .خانواده ام تو حرف میگفتن جااشو ولی تو عمل پشتم نبودن مثلا چن بار اومدم قهر ولی ن احترامی ن چیزی .ی گرون پول نداشتم هیچکس کمکممم نکرد براهمین با تعهد شوهرم برگشتم ک ی مدت خوب بود وقتی دوباره باردار شدم فهمیدم سیم کارت وگوشی مخفی داره شماره شو میدونم حتی میدونم ب نام کیه ولی کاری ازم برنمیاد اصلا گردن نمیگیره وقتی هم میگم دعوا میفته .پریشب دیر کرد چن بار پشت سر هم زنگش زدم کجایی اومد دعوا کرد کتک زد.چشمم کبود شد امروز مادرم میگه مقصر خودتی ک حساسی کجا میخاد باشه چرا زنگ میزنی ک کتک بخوری خیلی دلم گرفته حداقل ی شغل ودرامدم ندارم .شوهرم بقیه مواقع ک کاری ب کارش ندارم خیلی باهام خوبه ولی همین ک ب پروپاش میپیچم دیوونه میشه نمیدونم چیکار کنم
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی مقابله به مثل کنه ؟ خیانت کنه ؟ البته منم موافقم که باید یه شیطونی هایی بکنه تا شوهرش به خودش ب ...
چه شیطونی هایی من اصلا اهل این کارا نیستم ولی کاش میشد یکم میترسوندمش حداقل تا بفهمه
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊