2777
2789
عنوان

دعانویس بهم گفت سنگینی افتاده روت

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم قرص آهن و ویتامین دی بخوراین علائمی که گفتی بخاطر کم‌خونی و کمبود ویتامین دی بدنت هستبیخودی خو ...

اره ممکنه بنظرم یه چکاپ برو ببین چه کمبود هایی توی بدنته آهن و ویتامین دی یکی از علائم افسردگی و بی حالیه در کنارش مراقبه روحی داشته باش

اخه خواستگارمیاد جورننیشه بهم میخوره

اگه سنگینی هم داری دعا نگیر خودت حلش کن آب قرآن درست کن از قرآن که به انسان بدی نمی‌رسه بپاش تو خونه و روی خودت و لباسات. هفت روز سوره بقره رو تو خونه پخش کن به نیت ازدواجت هفت روز روزی هفت بار یاسین بخون جواب میگیری بی شک

خیلی اضطراب دارم

خب الان یهم ریختگی روحی داری، ترس از آینده، کار، زندگی، اسیب های کودکی و عاطفی 

اینارو تو مسیر خودشناسی باید درست کنی

این همه مطلب رایگان هست، 

راه میانبر نیست، صراط مستقیم رو برو

چطور

اول اینکه دعا و طلسم حقیقت داره و خرافات نیست 

ولی دعایی که دعا نویسا مینویسند حتی اگه طرف کارش خوب باشه سیاهی بزرگی رو بعد به مدت میندازه روت و مدت کوتاهی حالت خوبه و جسم و روحت درگیر نیروهای ماورایی بدی میشه تازه این درصورتیه که طرف کارش خوب باشه 

من خودم یه مدت تحقیق کردم و مطالعه قبلنا خیلی میرفتم پیش اینجور آدمها مدتیه فالم نمی‌گیرم حتی و حالم کاملا خوبه البته مشکلاتی توی زندگی همه هست 

برو دکتر ببین چه کمبود هایی داره بدنت جسمتو خوب کن 

بعدم با مدیتیشن اصولی و طولانی مدت (نه مثلا یه هفته انجام بدی بعد کنار بزاری) روحت به انسجام میرسه

روح وقتی پاک بشه از ناخالصی ها چاکراها باز میشه و میتونی چیزای خوب رو جذب کنی حال روحت خوب بشه از طریق جذب خواسته و کائنات حذبت بالا می‌ره 

عزیزم اینا مطالبی بود که تجربه کردم و مطالعه امیدوارم به دردت بخوره البته خودتم مطالعه کن دربارش