2777
2789
عنوان

دعانویس بهم گفت سنگینی افتاده روت

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست
فکرخوبیه اب قران چطوری درست کنم

چهار گوشه قرآن رو بزن داخل یه ظرف آب هر گوشه سه تا چهار بار بعد موقع انجام این کار هی تکرار کن که به نیت دور کردن انرژی های منفی و پلیدی ها یه ریزه نمک و چند قطره گلاب بریز داخلش اگه گلاب نداشتی هم موردی نداره همه جای خونه بپاش بجز دستشویی و حمام چون این آب نباید داخل فاضلاب بره. اگه خودت هم قبول داری که رو جسمت سنگینی هست برو حمام غسل کن داخل تشت واستا از همین آب بریز روی سرت بعد آب رو ببر بریز پای گل یا درخت اصلا نزار بره تو فاضلاب 

اول اینکه دعا و طلسم حقیقت داره و خرافات نیست ولی دعایی که دعا نویسا مینویسند حتی اگه طرف کارش خوب ب ...

ممنون 

این اقا اخه یه نفرمریض بود بهش زنگ زدیم دقیقا گفت کی میمیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون این اقا اخه یه نفرمریض بود بهش زنگ زدیم دقیقا گفت کی میمیره

خواهش میکنم♥️♥️♥️

نمی‌گم که خرافاته عزیزم میگم بری سمت این چیزا سیاهی میاره برات اره هستن کسایی که عمر آدم رو میگن 

ولی فک کن خودت مثلا بگن یه نفر پنج سال دیگه زندس اون آدم خبر نداشته باشه روح سالم تری داره یا بهش بگن و تا پنج سال هر روز دلهره

خیس میشه قران که گناه نداره

نه گلم گناه نداره من هر وقت کسی میاد خونم که انرژی منفی داره یا خیر بدی بهم میده درست میکنم میپاشم به خونه میتونی به مقدار زیاد درست کنی بریزی داخل یه شیشه نگهداری برای بعدا

شما رفتین نتونستن مشکلتون حل کنند؟

نه تنها حل نشد سیاهی و نحسی بزرگی روم بود تا مدت زیادی حدود یکسال 

بعدش افسردگی شدید گرفتم 

با روانشناس و مراقبه و اینا تونستم خوب بشم الان حتی دوست ندارم فا.ل هم بگیرم خداروشکر خیلی بهترم کائناتم خوب شده بدشانسی توی کارهام از بین رفته 

نه تنها حل نشد سیاهی و نحسی بزرگی روم بود تا مدت زیادی حدود یکسال بعدش افسردگی شدید گرفتم با روانشنا ...

قرار بود با یکی ازدواج کنم چند ماه اشناشدیم بعد ایشون بازی دراورد رفت گفت قصدازدواج نداره من تو این مدت علاقه مند شدم بهش ولی رفت بلاکم کرد بعد چند مدت پیام دادم همه چی خوب پیش میرفت خوب حرف میزدیم بعدش مجدد رابطه خراب شد همون روز گفت بیا باهم حرف نزنیم