2777
2789
عنوان

شوهرم همش می‌گفت بچه دوم بیاریم الان چند ماهه نظرش عوض سده

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست
مگ فاصله سنیشون چقدره نگو ناشکری نکن☹️

پنج سال 

بخدا از همه چی افتادم خرج‌ها هم گرون اصلا خودم نمیرسم لباس خوب بپوشم رابطه ام با خانواده شوهر ریخت بهم و...اصلا زندگیم رفت هوا

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخاطر بچم میگم فقط

باشه ولی اونم باید بخاد مردایی ک نمیخان و بزور میاری بعد ازت سرد مبشن

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقا 

اسی بچه آوردن اصراری نیست من کردم و دارم تاوانشو میدم

شوهرم نمی‌خواست من اصرار کردم

هر بار میگه من گفتم نمیخام تو هی گفتی🥺

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

من خیلی از لحاظ روحی داغونم الان هیچ کاری انجام نمی‌دم هیچ تفریحی ندارم بچمم نصف روز ک نیست همینجوری داره بزرگ میشه بدون خواهر یا برادر دلم میگیره 

دقیقا اسی بچه آوردن اصراری نیست من کردم و دارم تاوانشو میدمشوهرم نمی‌خواست من اصرار کردمهر بار میگه ...

یعنی الان بچه آوردی زندگیت شیرین نشده راضی نیست وقتی به بچت نگاه می‌کنه بازم میتونم این حرفو بزنه؟

من خیلی از لحاظ روحی داغونم الان هیچ کاری انجام نمی‌دم هیچ تفریحی ندارم بچمم نصف روز ک نیست همینجوری ...

دلت نگیره الان تک فرزندی خیلی زیاد شده مث قبل نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شما چند تا بچه داری؟

من هیچی اولین بارداریم هست ۳۱ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی الان بچه آوردی زندگیت شیرین نشده راضی نیست وقتی به بچت نگاه می‌کنه بازم میتونم این حرفو بزنه؟

من یه دختر دارم ماشالله همه جا از زیبایی و ادب زبانزده

همسرم کشته مرده پسر داشتنه   با حسرت به پسر بچه ها نگاه میکنه خیلی شدید

بچم ۷ سالش بود دائم ناراحت بود و گله می‌کرد همه دوستام و فامیل خواهر یا برادر دارن من تنهام

خودمم دوست داشتم بچم تنها نباشه

از طرفیم همسرم به آرزوش برسه چقدر رژیم و ... گرفتم 

گفتم یکی تنهاست یه بچه خوب نیست

گفت اگه پسر بشه باشه

گفتم بریم ای وی اف گفت نه 

منم رژیم گرفتم دکتر رفتم 

گفت اگه بنابه دختره یکی داریم بسه

گفتم من دوساله تحت نظرم بیاریم

خلاصه بچه دومم دختر شد

آنقدر بد شد اخلاقش 

میگفت به من ربطی نداره اسمشم خودت انتخاب کن

خجالت می‌کشید به بقیه بگن بچه دار شدم بگه دختره بگه دوتا دختر دارم

وقتی به دنیا اومد یه هفته بود زایمان کردم اتفاقی فهمیدم چت جنسی میکنه

هر روز میومد خونه از چیزی ایراد میگرفت

الان بچم یه ماهشه بغلش میکنه، میگه دیگه چت نمیکنم

بهتر شده ولی هنوزم حرفاش آزارم میده

مثلا میگه کار کنم دوماد بخوره

تو میختو کوبیدی یکی اینورت یکی اونوقت من باید یه فکری کنم

گفتم بچه نمیخام اگه به دختر بود یکی داشتیم

خلاصه تا تقی به توقی میخوره میگه تو خواستی من گفتم نه

میگم اگه پسر بود بازم این حرفارو میزدی میگه نه

مردا دنبال بهونن واس در رفتن از چیزی که باب میلشون نیست

بچه داری خ سخته هم پدر هم مادر باید صدشو بزاره وگرنه با یکی باشه کمر خم میشه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
من یه دختر دارم ماشالله همه جا از زیبایی و ادب زبانزدههمسرم کشته مرده پسر داشتنه با حسرت به پسر بچ ...

والا من بچه اولم همسرم کمکم نبود.....

اینم کمکم نباشه مهم نیست 

همسرت خب مگ نمیدونه جنسیت دست خود آدم نیس هزینه میکردی ای وی اف میکردی...

والا من بچه اولم همسرم کمکم نبود.....اینم کمکم نباشه مهم نیست همسرت خب مگ نمیدونه جنسیت دست خود آدم ...

نمیخواد قبول کنه