2777
2789
عنوان

چرا تو ایران همه فکر می کنن واسه هر کاری دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست

چون یاد گرفتیم خودمونو با دیگران مقایسه کنیم هیچکس بهنون یاد نداده باید با خودمون در رقابت باشیم...الان منی که ۱۸ سالمه دارم به اون جوون ۲۰ساله ای نگاه میکنم که از نظر مالی به یه جایی رسیده یا مهاجرت کرده میگم این از کجا شروع رده ک الان اینجوریه و نیدونم با این وضعیت کشورمون من قرار نیست تا ۲۰ سالگیم به اونجاها برسم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

چون یاد گرفتیم خودمونو با دیگران مقایسه کنیم هیچکس بهنون یاد نداده باید با خودمون در رقابت باشیم...ا ...

مقایسه آفته. اگه خودت رو با پایین تر از خودت مقایسه کنی خیالت راحت میشه و شل میشی دست از تلاش می کشی. اگه با بالاتر از خودت مقایسه کنی ناامید میشی و حس می کنی تلاش بیفایده است. مقایسه رو باید کنار بذاری. به خودت بگو من الان ۲۰ سالمه. امید به زندگی تو ایران ۷۰ ساله. من ۵۰ سال پیش روی خودم زمان دارم. می خوام این ۵۰ سال رو خوب زندگی کنم یا حسرت بخورم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب علت درجا زدنت مقایسه است.تو زندگی خودت رو داری. به قول امین حیایی هر کسی نردبون خودش رو داره. تو ...

وای نه متنفرمممم

اما انگار دچار ترس از شروع شدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

مقایسه آفته. اگه خودت رو با پایین تر از خودت مقایسه کنی خیالت راحت میشه و شل میشی دست از تلاش می کشی ...

عزیزم چقدر حرفاتون انگیزه میده به آدم😍 بله من اکثرا سعی میکنم خودمو با قبل خودم مقایسه کنم یا به چیزایی ک میخوام فکرکنم تا انگیزم نره

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

وای نه متنفرمممماما انگار دچار ترس از شروع شدم

طبیعیه. شروع سخته. چون ناشناخته است و نمی دونی چی در انتظارته و ذهن ما از ناشناخته ها می ترسه. مثل شرایطی که می خوای وارد یه جاده تاریک و بلند بشی. اینجا باید یه چراغ قوه برداری که درسته تمام مسیرت رو روشن نمی کنه اما کمکت می کنه ۵ متر جلوتر رو ببینی. و تو پنج متر پنج متر اون مسیر طولانی رو پیش میری و تموم می کنی.

کافیه شروع کنی و ۵ متر اول رو بری، ترست میریزه

فدات عزیزمامیدوارم موفق باشی ❤😘

همچنین💗✨️