2777
2789

دختره ۲۵ سالشه میگه ازدواجم دیر شد

پسره ۲۴ سالشه میگه واسه مهاجرت دیره

خانم ۳۳ سالشه میگه دیگه واسه ارشد خوندن دیره

پسر ۲۶ سالشه رشته اش رو دوس نداره میگه واسه تغییر رشته دیره

خانم ۴۱ ساله میگه واسه راه انداختن شغلی که رویاش رو دارم دیره

آقای ۳۵ ساله شرایط مهاجرت به آمریکا براش جور شد گفت دیره موند ایران به کارمندیش ادامه داد!

همه اینا رو طی چند سال اخیر دیدم. چرا اینجوری شدیم؟ مگه مسابقه است؟ اینجوری دیگه انگیزه ای واسه زندگی نمی مونه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون برای بعضی چیزا واقعا دیر هست.

مهاجرت یه سن داره،تغییر رشته یه سن داره،تغییر شغل یه سن داره،ارشد خوندن و ارزشش یه سن داره و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

چون یادشون دادن با بقیه توی رقابت باشن نه با خودشون . عوامل محیطی مدرسه فرهنگ همه همینو میگه شما نگاه کن یکی سالمنده تو خارج میره جهانگرد میشه تو ایران همه اش توی دوا و دکتره میگه دارم می میرم . روحیه شون اینجوری بار اومده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚