2777
2789

۱۲ هفته ام از زمانی که متوجه بارداریم شدم یعنی حدود ۶ هفته نخوردم نسکافه و قهوه و این چیزا با اینکه دلم میخواد... به چای میلم کمتر از قبل شده نهایت روزی یکبار یا دو بار بخورم . احساس تشنگی دارم آب میخورم حالت تهوع میگیرم انگار مردم یه حالی میشه. اشکال داره گاهی ماسالا یا نسکافه بخورم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۲ هفته هنوز حالت تهوعت نرفته؟

زیاد نیست در کل بخوام بگم. همون اول صبح که بیدار شم باید برم یه کم بالا بیارم و تموم میشه ولی نمیدونم چرا آب میخورم مخصوصا صبح و شبا کلا معدم به هم میریزه و تهوع میگیرم 

من که میخوردم تو بارداریمیگن ضرر داره؟

والا از دوتر و اینا که نپرسیدم ولی میگن به خاطر ادویه و نمیدونم کافئین ضرر داره. حالا منم گاهی واسه رفع تشنگی میخوام بخورم و واقعا دلم میخواد. آب نمیتونم بخورم حالم بد میشه از شانسم

زیاد نیست در کل بخوام بگم. همون اول صبح که بیدار شم باید برم یه کم بالا بیارم و تموم میشه ولی نمیدون ...

من ۷ هفتم اینجوریم

دوتا شربت داده بهم

زنجبیل تازه رو ورق ورق ببر ی ذره بجو 

خیلی خوبه

لیمو هم بو کن خوبه

والا از دوتر و اینا که نپرسیدم ولی میگن به خاطر ادویه و نمیدونم کافئین ضرر داره. حالا منم گاهی واسه ...

مردم هر چیزی میگن

تو نی نی سایت همه از زعفرون میترسونن

من تو بارداری هر شب چای زعفرون و دارچین میخوردم

توصیه رسمی در مورد میزان مصرف مجاز کافئین در بارداری حداکثر 200 میلی‌گرم در روز است. این میزان کافئین بسته به نوع و روش تهیه، معادل تقریبا یک تا 2 فنجان (580-240 میلی‌لیتر) قهوه یا 2 تا چهار فنجان (960-540 میلی‌لیتر) چای کافئین‌دار است.

اینو گوگل نوشته بود 

نسکافه بخور ولی زیاد نخور 

چای ماسالا هم که فکر میکنم اصلا موردی نداشته باشه 

۱۲ هفته هنوز حالت تهوعت نرفته؟

من تا ۱۶ هفته زیر سرم بودن

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲