2777
2789
عنوان

باردارم خیلی دلم ماسالا یا نسکافه میخواد کسی اینطور بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
من ۷ هفتم اینجوریمدوتا شربت داده بهمزنجبیل تازه رو ورق ورق ببر ی ذره بجو خیلی خوبهلیمو هم بو کن خوبه

حتی قرص هامم نمیتونم بخورم فولیک اسید و ویتامین دارم از بس حالمو بد میکنه یه هفته گذاشتم کنار. شربت چی داده بهت

دکتر من بهترین دکتر زنان شهرمونه 

سر هر دوتا بارداریم 

تو باید ها و نباید ها 

بهم گفت روزی یه فنجون کوچیک میتونم قهوه بخورم .اما من هر وقت هوس میکردم با آب جوش بیشتر درست میکردم و میخوردم 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردم هر چیزی میگنتو نی نی سایت همه از زعفرون میترسوننمن تو بارداری هر شب چای زعفرون و دارچین میخوردم

عزیزم زعفرون کلا صرر داره حتی ممکنه باعث عقب افتاده شدن بچه و سقط بشه اینکه شما خوردی هیچی نشده دلیل نمیشه ضرر نداشته باشه

هر چیزی در حد کمش مشکلی تداره ولی هر شب بخواد بخوره ...

مامان منم سر داداشم میگفت خیلی جیگر میخورد ولی خب جیگر ضرر داره نمیشه گفت صددرصد مشکل ایجاد نمیکنه

وقتی ی چیزی میگن ضرر داره داره دیگ بارداری خیلی حساسه نمیشه ریسک کرد

حتی قرص هامم نمیتونم بخورم فولیک اسید و ویتامین دارم از بس حالمو بد میکنه یه هفته گذاشتم کنار. شربت ...

تآ ۱۲ هفته تهوع شدید و داری بعد فروکش میکنه 

منکه اینجوری بودم

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

عزیزم زعفرون کلا صرر داره حتی ممکنه باعث عقب افتاده شدن بچه و سقط بشه اینکه شما خوردی هیچی نشده دلیل ...

زعفرون که اصلا نمی‌خورم من چون هماتوم و خونریزی داشتم تازه چند روزه قطع شده . میترسم دوباره شروع شه