2777
2789
سرما نخوری چی من روزای عادی چند روز یه بار حالا چرا میخندی😀😀

عزیزم به نظرم خنده دار اومد 

همسرمم چند روز یکبار نیاز میشه این کارو بکنه دکتر رفت بهتر شد

وقت کردی یه دکتر حلق بینی برو 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای منم😂میخواستم بدونم من خیلی کثیفم ایا؟ همه اینطورن یا فقط منم که روزی ۴،۵ بار باید بشورم باید ت ...

من هوا گرم باشه زیاد ندارم ک پاک کنم اما الان فصل سرده بیشتر وقتا پاک میکنم کلافم دوس دارم اصلا هیچ وقت اینکارو نکنم دماغم تمییز باشه نمیشه پاکم نکنی نمیشه نفس بکشی

💜🧡❤💛💖🖤💓

چیشد که تصمیم گرفتی انقدر باهامون راحت باشی؟😂😂😂😂

شوخی کردم عزیزم به‌دل نگیر❤

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

آره هر روز صبح که صورتمو میشورم باید انجام بشه چون نفس کشیدن دشوار میشه

مرسی گلم فک کردم فقط من اینطوریم اگه تمییز نکنم هر روز البته فصل سرما بیشتر اذیتم باید مدام پاک کنم

💜🧡❤💛💖🖤💓

والا فین نمیکنم دستمال کاغذی هست دیگه حتما که نباید سمفونی ساز های بینظیر انجام بدیم

عمقی تمیز نمیشه با دستمال

باید با اب شست

بدم‌میاد یکی نو بینی حرف بزنه یا انگولک کنه

کاربری دوممه