از اول ازدواج کلا آدم بی ذوقی بوده منم از ۱۴ سالگی ک زنش شدم تا الان که ۲۰ سال میگذره شدم یه آدم بی ذوق ک نه بچگی کرد نه ذوق جیزی کرد هیچی مثلا من یادمه ۱۴ سالم بود میرفتیم بازار از یچی خوشم میومد میگفتم برام بگیر میگفت نیاز نداری مثلا یه خوراکی میخواستم میگفت نخور مریض میشی ولی خونه که میومدیم من ۱۴ سالم بود فقط غذا درست میکردم مثلا قهر میکردم باهاش میرفتم تو اتاق همه غذا میزد تو دیوار من چقد اونموقع ها بغل بابام میخواستم مادرم محبتی نداشت ولی بابام میخواستم ولی هیچی نمیگفتم الانم یه آدم بی ذوق ناامید و خستم که اون همکار میکنه عاشقمه ولی من خستم همیشه عصبی هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه داری گلم؟منم توشرتیط تو بودمو نمیتونستم فراموش کنم ولی اونم دیگه خسته شد کم اورد تاابدکه نمیشه ج ...
جدا شدی؟
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عوض که مثلا بگه اینکار نکن بکنم میزنتم ولی همکار میکنه برام وقتایی ناراحتم
تو این چند سال اخلاق همو بدست نیاوردین؟؟؟؟
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...