2777
2789
عنوان

شوهرم داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 65 پست
همه بهش میگن خسیس. بهش گقتم یه موبر بگیر. میدونه ب واجبی حساسیت دارم .گفت اسپری میگیرم. رفت دارو خون ...

اگه پس انداز کنه واسه زندگیتون یه روز یه سوپرایز خوب ازش دربیاد، قابل تحمل میشه یه کم ...ولی اگر فقط واسه زن و بچه خسیس باشه احتیاج به یه مشاوره داره یه کتاب که بتونه راهنماییش کنه اگر اهل کتاب باشه .بنظرم اگر کسی دوروبرتون نیست که هم محرم مشکلاتتون باشه و هم شوهرت ازش حرف شنوی داشته باشه که راهنماییش کنه ...دیگه مشکلاتتون ب دور و برتون درز نکنه بهتره چون اگر بخواین حل بشه و درز کنه به اطراف و راه حل نداشته باشن و دلسوز نباشن،به مشکل دامن زده میشه ..پس چه بهتر که با یه مشاور خانواده در این مورد صحبت کنید که آگاهی بده به شوهرت ،چون بعضی از مشکلات واقعا طرفین آگاهی ندارن و فکر میکنن کار درست همینه ولی اگر بهشون آگاهی داده بشه منطق دارن و میپذیرن.

وقتی میگم پول بده لباس بخرم یا دکتر برم. میگ فقط اندازه نفقه میدم. اسم نفقه رو میاره.بعد میده. موقع ...

از روز اول نباید اسم نفقه رو میاوردی . که اینجوری بگه ...حرف گذاشتی دهنش دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روز اول نباید اسم نفقه رو میاوردی . که اینجوری بگه ...حرف گذاشتی دهنش دیگه

تو این هفت سال یه عید رو برام لباس نگرفت.

فقط یه عید رو دوتا مانتو خرید. دیگ هیچی ازش ندیدم.

همونم هر سری ک لباس بخوام .میگ من آدم خوبی ام ک ۲ دست لباس برات گرفتم. کدوم شوهر اینکارو میکنه تو دوران عقد.

گفتم خیلی کار بزرگی بود؟ درآمدش ۴۰ میلیون بود برام دوتا مانتو حراج  گرفت ک بدر مادرشم نمی‌خورد. 

اگه برا اونا خرج میکنه پس خسیس نیست... خسیس هیچ جا دلش نمیاد خرج کنه حتی واسه خودش

روز مادر برا مادرش وسیله گرفت. روز زن برا من هیچی نگرفت.

منو تواین ۳ بماه نبرد جایی.

خانوادشو میبره.

خوبه ک ماشینو من خریدم.

اونوقت ن منو جایی میبره ن خانوادمو.

.

الکی میگه شکایت کردم ک ملکم رو خالی کنن. پس کو الان ۴ ساله شکایت کردی.

سند ملک و خونه داره ولی ساکن کسای دیگه هستن.

در صورتی ک همین ملکو خاهر برادرای دیگش داشتن و فروختن ماشین و طلا گرفتن. اومدن تو ملک شوهرم آوار شدن. دلش میسوزه میگه هیچی ندارن‌ بزا باشن ما بریم مستاجری.

گفتم خونه ندارن ؟ خونه داشتن فروختن ماشین و طلا و مغازه گرفتن. پس توام خونتو بفروش همین چیزارو بخر  ک توام ندار باشی مثل خودشون.

میگ ن کجا برن باز؟؟

گفتم من برم متساجری اونا همه می‌شوند اوکی باششه؟.

گفت من میتونم حتی تو کلبه چوبی هم ببرمت اگه از دستم شکایت کنی  ک ببرمت سر خوته زندگیت.

نمیتونی مجبورم کنی خانوادمون بندازم بیرون.

گفتم منم خواهر دارم میتونستم واممو رای خواهرم ماشین بگیرم کار کنه.

.

من بفکر طندگیمم تو بفکر خانوادتی

روز مادر برا مادرش وسیله گرفت. روز زن برا من هیچی نگرفت. منو تواین ۳ بماه نبرد جایی. خانوادشو میبره. ...

واقعا ناراحت شدم . میگم چرا نمیرن سرخونه زندگی ،چی میگه برنامه تون چیه ؟ آخه ۷سااال

واقعا ناراحت شدم . میگم چرا نمیرن سرخونه زندگی ،چی میگه برنامه تون چیه ؟ آخه ۷سااال

من بعنوان برده همین. آنقدر ناشکری کردن من مریض شدم. دیگ کسی نیست ک کلفتی بکنه براشون.

مریضم ک شدم هواسش ب دیگرانه.

من ۳ سال کبدم و روده کلیه هام کارنمیکنه. بخاطر ناراحتی و افسردگی و آسترس و... ولی بجای اینکه منو خوشحال بکنه واسه منم ارزش قائل بشه. انکار ارقصد میکنه

خب چجوری پول بگیرم وقتی خسیسه. ۷دساله از هر روشی ک مشاو گفت رفتم ج نداد. چجوری با سیاست بگم؟؟

نمیدونم ولی ۷ سال تو عقد بودن خودش میگه این رابطه ممکنه یه جاییش اشتباه باشه... چرا خانوادت ۷ سال قبول کردن عقد بمونی... 

نمیدونم ولی ۷ سال تو عقد بودن خودش میگه این رابطه ممکنه یه جاییش اشتباه باشه... چرا خانوادت ۷ سال قب ...

قبول نکردن. امروز بهش گقتن. ۱۵۰ تومن ۳ سال پیش وام گرفتی خرج خانوادت کردی. 

بعدش دیگه سرکار نرفتی  تا امسال. یعنی ۳ سال سرکار نمیری قسطاشم خودمون داریم میدیم..

حداقل ماشین میخریدم یا مغازه اجاره میکردی  خرج دخترمون میدادی. بگیم عیب نداره قسطو میدیم. داه خرج دخترمون مده.

تازه دخترمون دکتر نمیبری قسطات مهمتره میگی قسط بدم. بدرد بدهی داری.

اصلا زمین بفروش این همه زمین میخوای چیکار.

مادرم گفت اصلا مهم‌نیستی وگرنه لباس تنم برات میفروشه. دکتر گفت طولانی بشه رگ پاهام سیاه میشه قعطش میکنن. الان ۱۰ ماه شده.

وام ازدواجم براش ماشین گرفتم و بقیشو خرج کرده..طلای مجردی و پول هرچی داشتم دادم. الان میگه خانوادت بدن. من کار گرم‌

گفتم خانواده من ۷ ساله دارن مدن. خانواده منم کار گرن. ن خونه داریم ن ماشین ن زمین.

توسط ۳۰ ساله همه اینارو دارب‌

خسیس بازی درمیاری

همشو خرج کرد . نزاشت برم دکتر. ۳۰ تومن داد ب خواهرش ک دامادش ضامن شد. بعد گفتم پس وامو نصف کنیم ۳۵۰ ...

خب دیگه عزیزم حرف منم اینکه پول نده بهش گفت پول داری بگو ندارم چرا بهش میگی مامانت بهت پول داده نگو به دیوار بگو به شوهرت نگو

اره همه رو شوهرم خرج کرد. هی ۳ تومن داد ب اون. ۵ تومن ب اون و.. گفت کار میکنم ۲ روزه میدم. ولی نداد. ...

نده اصلا بگو ندارم عزیزم نده به خدا یه بار دیگه بهش پول بدی من میرم تاپیک میزنم که گزارشتو بزنن نده همش بگو ندارم بگو لباس خریدم دارو خردیم از کجا میخواد بدونه تو پول داری یا نه بگو ندارم بزار بزنه به خدا