2777
2789
عنوان

شوهرم داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست
قبول نکردن. امروز بهش گقتن. ۱۵۰ تومن ۳ سال پیش وام گرفتی خرج خانوادت کردی. بعدش دیگه سرکار نرفتی تا ...

عزیزم نده اوندفعه که گفتی واممو چیکار کنن من بهت یه عالمه راه و چاره دادم بهت گفتم پول نده بگو خرج کردم رفت چرا دلت واسه خودت نمیسوزه فردا وقتی رفت خیانت کرد طلاق گرفت رفت میگی وای طلاهام وای پولام خب نده به این فکر کن اگه ندی چی میشه هیچی مگه میخواد بکشتت نده بگو پول ندارم بده برم اصلاح پول ندارم بده برم لباس بخرم بگیر ازش قسطم حتی اگه خودشم کشت نده بگو ندارم مامانم پولامو گرفت بزار خودش بده 

یعنی ۴ تومنو داد سریع برم خرج کنم؟. خب نگهش داشتم فکر کرد لازم ندارم. براهمین گفت قسط بدم. ولی درمان ...

اولا مامانت پول میده بهش نگو دوما نفقه برای خرج زندگی روزانه است همون لحظه که پول میخوای ازش بگیر نه تحت عنوان نفقه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷ سال عقدم هیچ خرجی نمیده. فقط طلاهای مجردیمو براش فروختم. پول توجیبی ک پدرم میدادو براش خرج کردم. ...

برام سواله چرا همچنان میخوای زن این آدم بمونی ؟ یکی ۷ سال بدون هیچی برای منم بود همه کارم میکرد پولمم میداد قطعا کاری براش نمیکردم والا دیوونه ای مگه جدا شو برو پی زندگیت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اولا مامانت پول میده بهش نگو دوما نفقه برای خرج زندگی روزانه است همون لحظه که پول میخوای ازش بگیر نه ...

گفتم .میگ نفقت یک جهارم حقوقمه. دیروز گفتم ۴ تومن پول کلونوسگوپی بده. گفت من این ماه ۸ تومن کار کردم.

نفقه تویک چهارم یعنی ۲ میلیون باید بدم.

.گفتم یعنی چی،؟ وقتی نیاز دارم نمیتونی  این حرفو بزنی. نفقه یعنی چی. 

قبول نکردن. امروز بهش گقتن. ۱۵۰ تومن ۳ سال پیش وام گرفتی خرج خانوادت کردی. بعدش دیگه سرکار نرفتی تا ...

خوب تحملی داری..۷ سال ... به نظرم حداقل بترسونه و بگو میخوای جدا بشی...ببین تلاشی برات میکنه یا نه..اگه تلاش نکرد مهریه ت هم ازش بگیر و جدا شو