2777
2789
عنوان

شوهرم داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نفقه چیه ؟ یعنی خرجی ماهانتو ازش میگیری ولی خونه مادرتی ؟مریضیت چیه ؟خب خسیسه یعنی چی کباب خوردی ؟تو ...

۷ سال عقدم هیچ خرجی نمیده. فقط  طلاهای مجردیمو براش فروختم. پول توجیبی ک پدرم میدادو براش خرج کردم.

ی آنلاین شاپ کوچیک هم داشتم هرچی داشتم ب نرخ خرید فروختم . دیگه هیچی برام نمونده‌

ی وام ازدواجم گرفتم رفته ب نام خودش ماشین خریده.

هی میگقته میدم جبران میکنم..

تواین ۷ سال کلفت خونوادش بودم و نیازاشو بر طر فمیکردم. یارانم هم می‌خورد.

من رفتم وکیل خانوادگی ک دادگاه کار‌میکنه.حساب کردن  گفت بدهکاری ب تو۲ میلیارد میشه  نرخ روز.

هیچ خرجی هم بهم نداد. بدون نفقه  و اجرت المثل حساب کرد ۲ میلیارد.

اگه کباب خوردم تو این ۳ ماه دو یا ۳ با خوردیم میخواست کلا بشه  ۲ تونن. ک حساب میکنه.

اگه ب حساب باشه 

ک  بیشترشو  خودش خورد.

میگ از رو نفقت کم کن.

بجای ۶ تومن باید ۴ تومن بدم.

ک این ۴ تومنم‌میخاد قسطشو بده

الان ۱۰ ماه نمیتونم ب خاطر پاهام راه برم.  مریصم حداقل لباس نمیخره تفریح نمیبره. پول کبابم ب پای من حساب میکنه. هرچی بهش دادمو نمیخوام اصلا. حداقل پول درمانم بده. اینم نمیده میگ بمنچه.

دستم نمک نداره

را ب ط ه کامل داشتی که نفقه میگیری؟بعد چرا نفقه میگیری.حداقل ازش با سیاست پول بگیر. اسمش رو نگو نفقه ...

خب چجوری پول بگیرم وقتی خسیسه. ۷دساله از هر روشی ک مشاو گفت رفتم ج نداد. چجوری با سیاست بگم؟؟

یعنی ۴ تومنو داد سریع برم خرج کنم؟. خب نگهش داشتم فکر کرد لازم ندارم. براهمین گفت قسط بدم. ولی درمان ...

گلم مشکل تو اینه که حرف تو دهنت نگه نمیداری واسه چی به شوهرت میگی مادرت بهت پول داره بعدم چه نیازی بود تو پول تعمیر ماشینشو بدی به خدا تو منو حرص میدی آخه دختر خوب واسه چی بهش میگی پول داری پولم دستت اومد برو خرج کن وامتو چیکار کردی؟

گلم مشکل تو اینه که حرف تو دهنت نگه نمیداری واسه چی به شوهرت میگی مادرت بهت پول داره بعدم چه نیازی ب ...

همشو خرج کرد . نزاشت برم دکتر.

۳۰ تومن داد ب خواهرش ک دامادش ضامن شد.

بعد گفتم پس وامو نصف کنیم ۳۵۰ بود .۳۰ دادیم ضامن.

۳۰۰ رو نصف کنیم چون ضامن اوردی.

گفت وقتی من ضامن آوردم چرا نصف کنم؟ اومد دوروز دیگ طلاق گرفتیم.میخوای منو پاس کنی؟؟

گفتم تو میخوای منو پاس کنی .

میگ همینکه قسط رو بدم ب عنوان نفقت کافیه. مهریه هم بهت تعلق نمیگیره. ک بخوای بگیری.

چون همه چیتو دادم.

گفتم پول همه رو خرج کردی .بایدم قسطشو بدی.

ولی نباید قسطو نفقم حساب کنی‌

میگ ولی قانون حساب میکنه  .

گفتم یعنی چی این حرفا.

گفت اگه بهت پولم بدم ب حسابت میزنم رد بمونه.

گفتم اونوقت منی ک کلی پول و طلا هت دادم خرج کردی بدون رد. من چی میشم؟.

گفت میخواستی ندی. دوسداشتی بدی. من خسیسم

بقیه پول وامتو چیکار کردی تو که ۱۷۰ تومن داشتی ؟؟؟

اره همه رو شوهرم خرج کرد. هی ۳ تومن داد ب اون. ۵ تومن ب اون و.. گفت کار میکنم ۲ روزه میدم. ولی نداد. فردا هم ۶ تومن قسط س سال داره. میگه ۴ تومنو بده. ۲ تومن هم خودت بده..

اگه قرار بود اینجوری بشه چرا قبول کرد ک سرپرستی بشه.

قانونی سرپرستمه ولی عملی من سرپرستشم اتگار