2777
2789
عنوان

شوهرم داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا حالا اینجوریشو ندیدم@ چطو روتون میشه بگین نفقه بده...خو تو نفقه میخای اونم حساب کباب میکنه! جفتتون براهم خوبین زندگی نیس ک معامله کالا به کالاست!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بنظرم یکم دارید لج و لجبازی میکنید طرف اولش ۴ تومن داد چیزی هم نگفت بعد که اعتراض کردی همون ۴ تومن رو هم گرفت. باهم دیگه راه بیایید سعی کن به روش های دیگه ازش پول بگیری و اینکه اگه درست و حسابی سر کار نمیره حتما اعتراض کن 

بنظرم یکم دارید لج و لجبازی میکنید طرف اولش ۴ تومن داد چیزی هم نگفت بعد که اعتراض کردی همون ۴ تومن ر ...

یعنی ۴ تومنو داد سریع برم خرج کنم؟.

خب نگهش داشتم فکر کرد لازم ندارم. براهمین گفت قسط بدم. ولی درمانم نیاز دارم بپول.

گفت توحسابت هست مادرت بهت داد دیگ

تا حالا اینجوریشو ندیدم@ چطو روتون میشه بگین نفقه بده...خو تو نفقه میخای اونم حساب کباب میکنه! جفتتو ...

وقتی میگم پول بده لباس بخرم یا دکتر برم.

میگ فقط اندازه  نفقه میدم.

اسم نفقه رو میاره.بعد میده. موقع قسطا میخادش

فکر کنم بخاطر خساستش مجبوری هی اسم نفقه رو بیاری واین صورت خوبی نداره ...

همه بهش میگن خسیس.

بهش گقتم یه موبر بگیر.

میدونه ب واجبی حساسیت دارم .

گفت اسپری میگیرم.

رفت دارو خونه بهش گفتن ۳۰۰ تا ۲۰۰ هزار.

زنگ زد گفت گرونه، گفتم عیب نداره همون واجبی رو بخر.

بعد کارت منو ک مادرم بهم پول داد رو دادش یه واجبی خرید.

صندوقدار گفت خسیسه زنت..

یعنی حساب کبابی که با هم خوردینم دارین؟اگه خرج خونه میده که اون ۲۷ تومنی که ابان در اورده باید تا ال ...

خرج خونه  نمیده ۷ سال عقدیم. خونه پدرم هستیم.

خرج هیچی نمیده.

خودشم خونه داره سند داه حاضر نیست منو ببره