2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 8759 بازدید | 307 پست
آره

کرج ک نمیتونی ولی اطرافش مثل کیانمهر کمالشهر یا ماهدشت محمدشهرخونه بگیری اونم ن جای خوبشون وام بندازی روش میشه همین مناطق ک گفتم ولی قسمت بهترش خونه بخری 

مثلا کیانمهر جای خوب وبد داره یا ماهدشت یامحمدشهر

صفادشتم هست ولی افغان زیادداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر یه سر شوش وجوادیه ومولوی وخزانه رفته باشی متوجه میشی که اونجاها واقعا چه جور جاییه من همه جا و گ ...

الان من گفتم اون جاهایی که گفتی خوبه؟ اونام بد هستن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کرج ک نمیتونی ولی اطرافش مثل کیانمهر کمالشهر یا ماهدشت محمدشهرخونه بگیری اونم ن جای خوبشون وام بنداز ...

اصلا انگار با این قیمت نیست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

مرسی عشقم قیمت ها چطوری

برای شما اولویت تهران هست اگر تهران موردی رو پیدا نکردی ...خواستی بیای سمت اسلامشهر بخری پیام بده بگم کدوم محله هاش خوب نیست ...از متری 70و65شروع میشه تا پایین ...با پول شما هم آپارتمان 50متری قدیمی ساز هست 

اگر 500 میلیون بدن من میتونم 3 تا خونه بخرم کجای اندیشه؟

شقایق دهم یازدهم اندیشه ۳ و ۱ 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-