2777
2789
عنوان

باشوهرم درحال طلاقیم اس داده میگم خواستگار نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا 7 سالگی که پیش منه بعداز اونم میگن از خود بچه میپرسن پیش کی دوس داره بمونه تازه اگه اعتیاد شوهرمو ...

دوست داری بچه ات پیش خودت باشه؟

شرایط نگه داریش وداری؟

بچه ات دختر یا پسر؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ی خانمی ی بار ک من با شوهرم دعوام شده بود فکر کرد میخواهیم جدا شیم بهم گفت

هیچ مردی گل بی عیب نیست و بچت فقط این آدم میتونه براش پدری کنه و پدرش باشه هیچ کس دیگه ب اندازه پدر واقعیش دلسوزش نخواهد بود

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
همینآدم معتاد دیگه هیچی سرش نمیشه ، از کنترل تلویزیون گرفته تا مبل و همچی میفروشه خرج مو.ادش دربیاد ...

این اخریا فرش جهیزیمو سوزوند رف یه فرش اشغال سیاه رنگ گرفت انداخت خونه به خانوادش گفتم گفتن چه فرقی داشتن فرشا؟ بعدم گفتن اگه فرش دستباف میاوردی چیکار میکردی

تا 7 سالگی که پیش منه بعداز اونم میگن از خود بچه میپرسن پیش کی دوس داره بمونه تازه اگه اعتیاد شوهرمو ...

خدا رو شکر دلیل محکمه پسند داری پسر من ۶ ماهش بود یه شب بردنش و دیگه تمام الان ۱۵ سالشه گفته نمیخوام مادرمو ببینم 

خدا رو شکر دلیل محکمه پسند داری پسر من ۶ ماهش بود یه شب بردنش و دیگه تمام الان ۱۵ سالشه گفته نمیخوام ...

وای وای الهی بمیرم برای دلت 💔

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدا رو شکر دلیل محکمه پسند داری پسر من ۶ ماهش بود یه شب بردنش و دیگه تمام الان ۱۵ سالشه گفته نمیخوام ...

مرده شور این قانون و عرف و شرع وببرن که اجازه میده بچه شیرخوار از مادرش جداکنن

وای وای الهی بمیرم برای دلت 💔

خدا نکنه عزیزم پونزده سال دندون سر جیگر خونم گذاشتم تا وقتی از اونت جدا شد برم ببینمش که همسر فعلیم و خانواده ش گند زدن به ایت همه سال صبرم

دوست داری بچه ات پیش خودت باشه؟شرایط نگه داریش وداری؟بچه ات دختر یا پسر؟

آره صد در صد خونه بابامم ولی هوامو دارن الان دوماهه شوهرم که خرجی بچشو نداده فقط 4 تومن خرج پوشک شده 700 تومن خرج شب یلداش شد آتلیه و لباسش و... همه رو بابام داده 

خدا نکنه عزیزم پونزده سال دندون سر جیگر خونم گذاشتم تا وقتی از اونت جدا شد برم ببینمش که همسر فعلیم ...

وای وای الهی قربونت برم چه صبری داری

چرا اخه اصلا چرا بچه ات وگرفتن چرا مجدد ازدواج کردی

الانم بچه داری؟

چرا گندزدن مگه چیشد؟