2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7734 بازدید | 297 پست
آینده نگرباش الان با بودجه خودت بخیرچندسال بعدمیادروپول خونه جورمیکنی میری جای دیگه البته هرجای تازه ...

آخه برای زندگی میخوام از پرند هم متنفرم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت دیوار فیلر طبقه فعال کنهمکف و زیر همکف انتخاب کنمولوی شوش خزانه داخل تهران ارزونشهر ری چک کن

حتما مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بله عزیزم حتما میشهتو مناطق پایین مثل منطقه ۱۷ و ۱۸ و ۱۹ میشهخیلی بگردین پیدا میکنینلازم نیست حتما ...

مرسی عزیزم میگردم

الان اندیشه دیدم ۴۲متری باآسانسور ولی پارکینگ نداره ۲۷۰۰

دیدی 

دیواررو نگاه نکن اونا قیمت کل ننوشتن وقتی سوال میکنی میگن چقدر باید خونه رو بدی رهن اینقدر هم باید و ...

دقیقا 

یافت آباد هم خوبه اگه ۴۰متری پیدا بشه البته خیابون معلمش

این قیمت هست؟ 

کرج رو میدونم نمیشهمگر پایین شهر

آره 

یافت آباد محل کار منه. وای خیلی اتباع داره

درسته عزیزم الان افغان همه جا هست دریاچه سعادت آباد پره خوب ایشون به هرقیمتی شده میخواد تهران باشه پولش هم کمه من به خاطر اینکه ته ان نزدیک باشیم ترجیح دادم شهر قوس باشم چون ده دقیقه با بهترین جاهای تهران فاصله داره ترافیک هم ندارم با ایرانمال  چیتگر البته داخل شهر قدس نه اصلا وارد شهر قدس نمیشیم شهرک ابریشم البته خونه ها متری بالای ۵۰تومانه شهرک الهیه وابریشم عالیه همه خونه ها سند دارشما محل زندگیتون کجاس 

درسته عزیزم الان افغان همه جا هست دریاچه سعادت آباد پره خوب ایشون به هرقیمتی شده میخواد تهران باشه پ ...

من نارمکم عزیزم. ولی محل کارم یافت آباد. حضور افغان ها تو یافت آباد کجا و سعادت آباد کجا. سعادت آباد میان روزای تعطیل برای تفریح. ولی یافت آباد نصف خونه های اجاره ای مال افغان هاست. بیمارستان پر از افغان فروشنده مغازه ها افغان

من نارمکم عزیزم. ولی محل کارم یافت آباد. حضور افغان ها تو یافت آباد کجا و سعادت آباد کجا. سعادت آباد ...

کاش نسلشون از ایران کنده بشه والله تقصیر اینایی هستش که به اینا اجاره میدن ما شهر قدس البته شهرک ابریشم هستیم نه داخل شهر قدس یه دونه افغان اینجا نداریم حتی نظافت چی