2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 8759 بازدید | 307 پست
میدونی اندیشه لات خونه س؟؟

نه ولی یه بار رفتم محیطش بد نبود 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشته هم نه؟🫤🫤

آخه خدایی اونجا بده پرند و رباط کریم اینا نه مثلا اندیشه اینا نمیشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اوراق که میخری تاریخ داره 

خود بانک برمیداره هیچی پس نمیده بهت اخرش 

من گرفتم دیگه 

تازه یه تومن هم بلوکه کردن همون اول سال ۹۸ 

تسویه که کردم جلو جلو پول رو دادما  اون یه تومن هم نبود دیگه بعد گفتن حتما خودت خرج کردی 

پول بلوکه رو گفتن اینجور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
وام مسکن بگیرید. ۹۰۰ تومنه ۲۰۰ تومنشو اوراق میخرید حدود ۷۰۰ دستتونو میگیره. اون ۲۰۰ تومنم بعد چند وق ...

حالا دیگه چلوندیم و اینا 1500 درآوردیم نمیشه بیشتر از این 

با این پول شهرستان ۱۰ سال ساخت مبشه خریدلعنت به گرونی که برای این پول سالها تلاش کنی اما ۱۰ مترم نشه

خدا لعنت شون کنه فقط همین

واقعاااا پرند خوب نیست اخه

بابا تو هرجا میتونی بخر بعدا میفروشی ی جا بهتر میگیری 

پرند تازه ساخته خیلیم بزرگ شده 

من جدیدا رفتم واقعا بد نیست پاساژ اینا هم زدن واسش مترو هم داره رو به پیشرفته 

تو پرند میشه خرید فاز ۵ و ۶ یه ۷۰ متری تقریبا

نه پرند نه