2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7646 بازدید | 297 پست
با این وضعیتی که من میبینم فکر نکنم تو شهر های اطرافش چرا اما تو خودش بعید می‌دونم

حتی 30 متری هم نیست؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره سوییت کوچیک پایین شهر چون مرکز شهرم زیر متری ۱۰۰دیگه بهت نمیدن

حداقل خوبه همین میشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بلی

وام مسکن بگیرید. ۹۰۰ تومنه ۲۰۰ تومنشو اوراق میخرید حدود ۷۰۰ دستتونو میگیره. اون ۲۰۰ تومنم بعد چند وقت آزاد میشه. طلایی چیزی دارید بفروشید. من خیلی دنبال خونه هستم. سمت اتوبان محلاتی و آهنگ با ۲۲۰۰ ۲۳۰۰ میتونی ۴۰ متری ۲۰ ساله بگیری و یه دستی بهش بکشی

سمت ما طبقه اول حیاط دار۹۰ متری لوکس لاکچری انباری پارکینگ دار میشه تهران نمیدونم

چه‌ خوب کجایی 

گلبهار مشهد خونه 130متری شیک بزرگ دوخابه یک میلیاردو 70 تومن

گلبهار کجاست