2777
2789

یه کت وشلوارخوش دوخت وفوق العاده میخام

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

مشهدی نیستم ولی نزدیک نوروز که رفتم مشهد توی خ فردوسی یه فروشگاه مانتو مزونی بود کت شلوار کار شده و شیکی خریدم هنوز هیچ جا مثلش رو ندیدم ، البته شاید سلیقه ی شما نباشه ولی من خیلی دوستش دارم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشهدی نیستم ولی نزدیک نوروز که رفتم مشهد توی خ فردوسی یه فروشگاه مانتو مزونی بود کت شلوار کار شده و ...

منم از همینا میخام هیچ جا مثلشو نبینم

خاااص باشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
منم از همینا میخام هیچ جا مثلشو نبینمخاااص باشه

انشاالله پیدا میکنی 

یه پیج مزونی هم تو اینستا میشناسم  ازش هم خرید کردم کاراش خیلی خاصه و مطمین هم هست 

سلین پوش 

Celine_poosh

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.