2777
2789
عنوان

خواستگار با این ویژگی ها قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 65 پست

مو رو میتونه بکاره از نظر ظاهر مشکلی نیست ولی اختلاف قدیتون زیاده اگر خودت دوست داشته باشی مشکلی نداره ....

ولی نه دو مذهب متفاوت باعث مشکل میشه واقعا بده .

حتی با وجود موقعیت خوبش رد میکردم 

اصلا تفاهم ندارین از لحاظ مذهب و به مشکل برمیخورین رفته رفته

کاش حاضر میشد بخاطرت شیعه بشه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوادت و خانوادش با این تفاوت مذهب مشکلی ندارن؟

نه 

مامانم اولش مخالفت کرد بخاطر مذهب اما بعدش دید همه چیش خوبه راضی شد 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

برام دعا میکنید یه کار خوب گیرم بیاد و با عشقم ازدواج کنم ؟!💚

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ببخشید این رو میگم ولی با همشهری خودت ازدواج کن

همسر من کورد تازه شیعه هم هستن ولی الان داریم طلاق میگیریم به خاطر اختلاف فرهنگی شدید و اینکه کلا اقوام ترک و کورد که تا حالا برخورد داشتم باهاشون به جز خودشون غریبه رو به جمعشون راه نمیدن یعنی زنش هستی ولی انگار آدم حسابت نمیکنن

مو رو میتونه بکاره از نظر ظاهر مشکلی نیست ولی اختلاف قدیتون زیاده اگر خودت دوست داشته باشی مشکلی ندا ...

آخه من خودم ب هیچ وجه حاضر نیستم بخاطر کسی بخوام مذهبم رو عوض کنم هرچند خودم انتخابش نکردم 

ولی دوسش دارم .

از اون هم نمیتونم توقع داشته باشم

من شیرازم اون کردستان سن من ۲۵ اون آقا ۳۷

دیگه واقعا نه اختلاف سنی تون هم زیاده 

بنظرم ردش کن سنی نداری موقعیت های بهتری گیرت میاد

نه مامانم اولش مخالفت کرد بخاطر مذهب اما بعدش دید همه چیش خوبه راضی شد

ببین واقعا تصمیم با شماس. اما خودت داری میبینی حتی 2 تاهمشهری هم توی زندگی کلی چالش و اختلاف نظر دارن شما علاوه بر اینکه فرهنگاتون فرق داره مذهبتونم فرق داره عجیبه که خانوادهراضین . چند سالتونه؟

ببخشید این رو میگم ولی با همشهری خودت ازدواج کنهمسر من کورد تازه شیعه هم هستن ولی الان داریم طلاق می ...

ممنون💔

ببین واقعا تصمیم با شماس. اما خودت داری میبینی حتی 2 تاهمشهری هم توی زندگی کلی چالش و اختلاف نظر دار ...

اره احتمالا ردش میکنم 

ولی باز باید حرفای فامیل رو تحمل کنم