2777
2789
عنوان

خواستگار با این ویژگی ها قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 65 پست
آخه من خودم ب هیچ وجه حاضر نیستم بخاطر کسی بخوام مذهبم رو عوض کنم هرچند خودم انتخابش نکردم ولی دوسش ...

اگر دوستش داری که حرف دله 

دل هم عقل و منطق سرش نمیشه کاری نمیشه کرد 

چون خودم کسیو دوست دارم درکت میکنم و قبولش میکردم:)))

فقط ازش میخواستم باهم بریم مشاوره خوب ببینیم بدرد هم میخوریم یا نه 

تحقیقات دقیق از در و همسایه و اشناهاشون ببسنم چجور ادمایین 

و بهش بگی بخاطر من میتونی شیعه بشی؟!

چون بعدها بچه دار بشید بچه هاتون میخوان سنی بشن یا شیعه ؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حقیقتا احترام ب هر دو قائلم از اونا شناخت ندارم زیاد یعنی از مذهبشون خودمم خیلی خیلی مذهبی نیستم ...

والدینت قبول میکنن یا فقط ی پیشنهاد ابکی مجازی شنیدی؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اگه شما یا اون مذهبی نیستین مشکلی پیش نمیاد.

یه مقدار اختلاف سنی تون زیاده

در مورد اینکه فرهنگ ها هم متفاوته، از نظر من اگر خانواده های منعطف و بادرکی داشته باشین مشکلی پیش نمیاد من و شوهرم هم از شرق و غرب ایرانیم ولی چون هم خودمون شبیه هم هستیم و هم خانواده هامون هیچ وقت مشکلی نداشتیم

والدینت قبول میکنن یا فقط ی پیشنهاد ابکی مجازی شنیدی؟

زنگ زدن ب مامانم برای خواستگاری 

اصن ارتباط نداشتیم 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

ممنون💔

ما الان بچه هم داریم سر بچه کلی بحث و دعوا داریم فرهنگ ها نمیخونه

کوردها خیلی تعصبی هستن و یک خانم شیرازی اصلا نمیتونه با اون ها کنار بیاد چون من چندسال شیراز زندگی کردم میدونم چطوری هستن یک عروس شیرازی ام داریم ما مردم شاد و اهل گشت و گذارن

ولی چهار روز دیگه بچه دار بشی سر مذهب بچه و تربیت بچه دخالت میکنن مرد رو خدا میدونن خیلی به زن غریبه از شهر دیگه بها نمیدن میری تو جمع شون فارسی حرف نمیزنن کلا با خودشونن انگار تو وجود نداری

فقط پسرشون مهمه براشون

تو زندگی مشکلی برات پیش بیاد کمک که نمیکنن هیچ تشویقم میکنن پسره آزارت بده تا تربیتت کنن زیر دست باشی

ما الان بچه هم داریم سر بچه کلی بحث و دعوا داریم فرهنگ ها نمیخونهکوردها خیلی تعصبی هستن و یک خانم شی ...

خوب شد گفتییییی

تحمل حرف فامیل خیلی بهتر از یه انتخابه پر از ریسکه انشالله بهترین ها براتون پیش بیاد

خداییش بگو ۲۵ سال سن زیادی نیست ؟ 

اگه شما یا اون مذهبی نیستین مشکلی پیش نمیاد.یه مقدار اختلاف سنی تون زیادهدر مورد اینکه فرهنگ ها هم م ...

ظاهراً خوبن 

تازه اونا حرم امام رضا هم میرن 

امامزاده هم همینطور اون جا دعا هم میکنن 

اما حسین رو امام علی رو هم قبول که هیچ عاشقشونن 

خداییش بگو ۲۵ سال سن زیادی نیست ؟

نه به خدا چه زیادی . مسابقه که نیست به خدا زندگی تجربه میخواد بلدی میخواد من خودم 30 ازدواج کردم و همش به عقب نگاه میکنم میگم خدایا شکرت من توی اون سنای پایین خر نشدم ازدواج کنم

نه به خدا چه زیادی . مسابقه که نیست به خدا زندگی تجربه میخواد بلدی میخواد من خودم 30 ازدواج کردم و ه ...

اره واقعا 😊 خوشبخت باشی عزیزم.